Skip to main content

Nytårsmenu 2023

Nytårsmenu 2023 – 3 retter for 325,-
DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Dét sagde gæsterne sidste år:
👍 94 % ville anbefale nytårsmenuen til en ven.
🚚 95 % ventede under 10 min. på udleveringen.
✅ 94 % fandt tilberedningen af menuen nem.

Alle gode nytårsfester starter med god mad.

Årets nytårsmenu er inspireret af vores række af forskellige restaurantkoncepter. Vores mange års erfaring inden for gastronomi sikrer dig og dit selskab en smagfuld og sublim nytårsmenu.
  • Vegetarmenu

   Minimumsbestilling: 2 kuverter

   Forret
   Paneret congee m. cremet & karamelliseret løgcreme tilsmagt kærnemælk & Havgus-ost. Serveres m. fintsnittede suppeurter & kaffir lime urteolie.

   Hovedret
   Ovnbagte vegetariske goujons m. sød chilli-lime panering. Serveres m. trøffelsauce tilsmagt m. portvin, kartoffelgratin m. Gruyère-ost, tyttebærglaserede rødbeder, sprød salat m. mizuna samt vinaigrette m. dansk blomsterhonning & modnet balsamico.

   Dessert
   Luftig chokolademousse lavet på mørk Valrhona-chokolade & saltkaramel Serveres m. Oreo-crumble tilsat frysetørret hindbær.

  • Allergener

   Forret
   Løgcreme
   Laktose

   Paneret congee
   Gluten

   Hovedret
   Goujons
   Gluten


   Kartoffelgratin
   Laktose

   Dessert
   Chokolademousse
   Laktose

   Crumble
   Gluten
   Laktose

   Afhenting og levering af nytårsmad

   Nytårsmenuer kan afhentes den 31. december 2023 på følgende adresser og tidspunkter. Er tiden knap, kan du tilvælge levering til døren.

   DiningSix Catering

   København NV

   Dortheavej 12 bygning C, 2400 København NV
   Afhentning skal ske mellem kl. 10.00 – 14.00

   KöD København

   København K

   Admiralgade 25, 1066 København K 
   Afhentning skal ske mellem kl. 11.00 – 15.00

   HTH

   Glostrup

   Hovedvejen 211, 2600 Glostrup
   Afhentning skal ske mellem kl. 12.00-15.00

   Jysk Park / ved fyrværkerisalget

   Silkeborg

   Ansvej 108, 8600 Silkeborg
   Afhentning skal ske mellem kl. 11.00 – 13.00

   Helsted Fremad IF

   Randers

   Rønnebærvej 35, 8920 Randers NV
   Afhentning skal ske mellem kl. 10.00 – 12.00

   FC Horsens

   Horsens

   Ternevej 83, 8700 Horsens
   Afhentning skal ske mellem kl. 10.00 – 12.00

   Inco Aarhus

   Aarhus

   Blomstervej 5, 8381 Tilst
   Afhentning skal ske mellem kl. 09.00 – 16.00

   Burger shack Odense

   Odense

   Vintapperstræde 5, 5000 Odense
   Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 14.00

   Levering

   Nytårmenuer bliver leveret den 31. december 2023 mellem kl. 09:00 – 16:00.
   Prisen for levering finder du i bestillingsformularen.

   F.A.Q.

   Nytårsmenu 2023

   Maden kommer portionsopdelt i engangsemballage. Der medfølger en komplet guide over indhold, hvordan det er pakket samt hvilken ret, de forskellige elementer hører til. Der medfølger desuden en udførlig, skriftlig tilberedningsvejledning, men vi har også lavet en instruktionsvideo – følg linket længere nede.

   Det er desværre ikke muligt at bytte ud i retter eller elementer i nytårsmenuen. Menuen er fastlåst og kan desværre ikke ændres. 

    Tilberedning & anretning

    Du skal forvente ca. 30 minutters tilberedningstid (tilberedningstiden er den samme uanset antal – dog skal du forvente et par minutter mere til anretning).

    Menuen kan tilberedes og anrettes af alle og kræver ingen videre kokkekundskaber. Du kan vælge at følge vores anrettertips eller du kan lege mesterkok og sætte dit eget præg på retterne. 

    Der kommer en fuld videoguide med instruktioner, som er klar senest den 20. december på dette link: https://www.diningsix.dk/nytaarsinfo

     

    Allergener

    Du finder nytårsmenuens allergeneliste her

    Bestilling & betaling

    Nytårsmenuen 2023 kan bestilles til mange eller få – dog min. 2 personer (min. 2 x almindelige menuer eller 2 x vegetariske menuer er påkrævet).

    Al bestilling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er d. 28. december 2023 kl. 12.00.

    Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt inden den 28 december 2023.

    Efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på mail. Det er vigtigt, at du sikker dig, at du har modtaget den mail.  

    Fortrydelsesret & afbestilling

    Du har ingen fortrydelsesret på produkter med mindre, du har tilkøbt afbestillingsforsikring. Vores afbestillingsforsikring sikrer, at du kan få dine penge igen frem til den 28/12/2023 kl 21:00 hvis du eller nogen af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

    Uden afbestillingsforsikring 
    Det følger af forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 12, at den almindelige 14-dages fortrydelsesret i forbindelse med fjernsalg ikke gælder for tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

    Det betyder, at når du har modtaget din kvittering, kan du ikke træde tilbage fra købet og kræve købesummen refunderet.

    Tilkøb af afbestillingsforsikring 
    Ønsker du at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af vores afbestillingsforsikring. der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogen af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

    Levering

    Nytårmenuer bliver kun leveret d. 31. december 2023 mellem kl. 09:00 – 16:00
    Prisen for levering finder du i bestillingsformularen. 

    Tjek prisen på levering 

    Afhentning

    Nytårmenuer kan kun afhentes den 31. december 2023.  
    Du kan forvente en udleveringstid på 3-7 minutter på alle udleveringsstederne. 

    Kundeservice

    Brænder du inde med spørgsmål eller render ind i komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.

    Tlf. 69156982

    Man-fredag: 09:00 – 21:00
    Lørdag: 10:00 – 21:00
    Søndag: 11:00 – 21:00

    Jylland & Sjælland og Odense

    Lidt om nytårsmenuen 2023

    Nytårsmenuen er en 3-retters middag og byder bl.a. på en udsøgt forret med nytårstorsk i hummerbisque, så du kommer i ægte nytårsstemning. Til hovedret har vi sørget for et lækkert stykke kød med tilbehør i form af kartoffelgratin samt en skøn salat, så du også har plads til desserten. Desserten er en luftig chokolademousse serveret i glas, så du kan tage den med ud, når der skal skydes af! Du får altså tre spændende og velsmagende nytårsretter, så du og dine gæster kan komme i den helt rette nytårsstemning.

    Vegetarmenuen er også en 3-retters middag og byder på paneret congee til forret i en lækker og cremet suppe på løg og kærnemælk med dertilhørende suppeurter og urteolie. Hovedretten består af goujons med tilbehør i form af kartofelgratin og salat, så retten minder om den klassiske nytårsmenu, hvor altså kun kødet er byttet ud. Desserten er også helt identisk med desserten i den klassiske nytårsmenu, og derfor vil man altså – hvad end man er til kød eller er vegetar – have oplevelsen af, at få en 3-retters menu stort set magen til alle andres på den store aften.

    Jylland & Sjælland og Odense

    Vegetar nytårsmenu ud af huset?

    Der er større og større chance for, at en eller flere af dine gæster spiser vegetarisk nytårsmenu. Derfor har vi selvfølgelig sørget for en vegetariske udgave af vores nytårsmenu ud af huset. Vores vegetar nytårsmenu ud af huset 2023 kan du bestille ned til én kuvert af, sammen med vores ikke vegetar nytårsmenu ud af huset.

    Det er vigtigt for os, at de gæster, der får vegetarisk nytårsmenu føler, at de får det samme som resten af selskabet. Derfor har vi gjort os umage for at få vores vegetar nytårsmenu ud af huset til at ligne vores ikke vegetar nytårsmenu. Desserten i vores vegetarisk nytårsmenu er den præcist samme som i den ikke vegetarisk nytårsmenu ud af huset.

    Vores vegetar nytårsmenu er udviklet af flere af vores kyndige kokke. De har arbejdet flittigt på at skabe en vegetarisk nytårsmenu, der sender dig og dine gæster smagfuldt ind i det nye år. Du kan se vores vegetar nytårsmenu ud af huset på siden her. Vi glæder os til at levere din vegetarisk nytårsmenu ud af huset i år! Rigtig godt vegetarisk nytår

    En sublim Nytårsmenu ud af huset

    Uanset om du er til kød eller ej er du garanteret smagfuld aften med DiningSix. Vi har nemlig skabt en nytårsmenu ud af huset, som er smagfuld samt nem at tilberede og anrette, således at du kan tilbringe mest mulig tid med dine nærmeste og mindst mulig tid i køkkenet.

    Er du så småt begyndt at planlægge årets måske største aften? Og er du på udkig efter en lækker og smagfuld nytårsmenu ud af huset? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos DiningSix tilbyder vi vores populære nytårsmenu som catering i København og Aarhus. Så skal du imponere dine gæster med en Nytårsmenu, så bestil årets nytårsmenu fra DiningSix.

    Prøv catering til din nytårsaften

    Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften. Vores talentfulde kokke står klar til at kreere nytårsmad i særklasse, som nok skal tage jer med storm, og du er altså garanteret det absolut bedste fra det gastronomiske univers, når du allierer dig med vores nytårsmenu 2023 ud af huset. Vælg årets nytårsmenu ud af huset hos DiningSix og smag forskellen.

    DiningSix Nytårsmenu ud af huset

    Ingen god nytårsfest starter med dårlig mad. Mere enkelt og direkte kan det vist ikke siges. Nytårsmenuen er alfa og omega for aftenen, og derfor er der også flere og flere der prioriterer at gøre noget ekstra ud af. Du kan til gengæld ende med at stå flere timer i køkkenet for at forberede nytårsmenuen dagene op til, og på samme måde kan du også ende med at bruge alt for mange timer i køkkenet på selve nytårsaftenen.

    Netop dét vil vi hos DiningSix gerne komme til livs, og derfor tilbyder vi skøn nytårsmenu ud af huset i høj kvalitet til alle madglade mennesker. Din nytårsaften bør ikke foregå i køkkenet. Tværtimod.Den bør derimod foregå i hyggeligt lag med venner og familie med vores nytårsmenu 2023 ud af huset, hvor vi i den grad har kræset for skabelsen af en menu, alle kan være med på.

    Nytårsmenu fra DiningSix og KöD – Kom smagfuldt ind i det nye år

    Med DiningSix & KöD nytår catering er du i trygge hænder. Vi sørger nemlig altid for at inkludere en udførlig guide med tips og tricks til tilberedning og anretning, så du kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores nytårsmenu.

    Når det er sagt, kræver vores nytårsmenu ud af huset ikke en Michelin-kok i køkkenet, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at tilberedning og anretning kræver ekstra fingersnilde. Hos DiningSix er vores eneste mission at lave smagfuld nytårsmad for dig og dine gæster, som giver jer en god start på aftenen og er en katalysator til en farverig og fantastisk aften.

    Uanset om du er på udkig efter en nytårsmenu i Aarhus eller en nytårsmenu i København, er DiningSix klar til at hjælpe. Hos os er maden i centrum, og hvert år er vi vilde med at levere nytårsmad til madglade danskere. I takt med at flere vælger kødfrie alternativer, og vi ønsker at favne bredt, sørger vi naturligvis også for, det er muligt at finde vegetaralternativer i vores nytårsmenu 2023.

    Vi lover dig, du finder en nytårsmenu ud af huset, som både vil overraske og forkæle dig og dine gæsters smagsløg, og vi sætter en ære i at levere mad og oplevelser, der giver dig mere tid til at være sammen med dine gæster.

    Brug for vegetar nytårsmenu ud af huset?

    Der er større og større chance for, at en eller flere af dine gæster spiser vegetarisk nytårsmenu. Derfor har vi selvfølgelig sørget for en vegetar nytårsmenu ud af huset. Vores vegetar nytårsmenu ud af huset 2023 kan du bestille ned til én kuvert af, sammen med vores ikke vegetar nytårsmenu ud af huset. Det er vigtigt for os, at de gæster, der får vegetarisk nytårsmenu føler, at de får det samme som resten af selskabet. Derfor har vi gjort os umage for at få vores vegetar nytårsmenu ud af huset til at ligne vores ikke vegetar nytårsmenu. Desserten i vores vegetarisk nytårsmenu er den præcist samme som i den ikke vegetarisk nytårsmenu ud af huset. Vores vegetar nytårsmenu er udviklet af flere af vores kyndige kokke. De har arbejdet flittigt på at skabe en vegetarisk nytårsmenu, der sender dig og dine gæster smagfuldt ind i det nye år. Du kan se vores vegetar nytårsmenu ud af huset på siden her. Vi glæder os til at levere din vegetarisk nytårsmenu ud af huset i år! Rigtig godt vegetarisk nytår

    Formidabel oplevelse!

    DiningSix får den varmeste 6-stjernede anmeldelse herfra! Vi har bestilt deres nytårsmenu for 3. år i streg nu, og bliver glædeligt overraskede hvert år. Maden er nem at tilberede, servicen er i top ved afhentning (hurtig levering og søde medarbejdere) og nogle helt fantastiske smagssammensætninger for alle i højeste kvalitet. Dette er den ultimative go-to nytårsmiddag der gør det nemt at nyde sin aften med mad der smager som er man på en af deres skønne restauranter!

    Ann Sofie via Trustpilot

    Fremragende nytårs menu og oplevelse

    Vi bestilte vores nytårs menu hos DiningSix, lidt sent den 29 dec. jeg fik dog hurtig besked og bekræftelse. opfølgningen fra DiningSix med hele forløbet var super godt, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om noget. afhentningen var ligeledes en super oplevelse, det tog max. 3 min.
    Nu var forventningen til maden skruet op når alt dette var forløbet så godt. Må sige at maden var på sammen niveau som resten, virkelig value for money. det er ikke sidste gang vi bruger DiningSix

    ib kimose på Trustpilot

    De bedste anbefalinger

    Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!
    keller på Trustpilot

    Genial mad, nem afhentning og højt serviceniveau

    Vanvittig god takeaway. Vi fik både deres juleaften og nytårsmenu begge spillede 100%:
    – Mega nemt at bestille.
    – Højt service niveau.
    – Mega nem og hurtig afhentning.
    – Mega flot indpakning og nemt at gå til.
    – Nemt at klargøre.
    – Smagte perfekt!
    – Gode størrelser.
    Kæmpe RESPEKT herfra og bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra DiningSix! Deres restauranter er også helt geniale 👏

    Jeppe fra Trustpilot

    Super lækker mad og nemt at tilberede

    Vi havde bestilt nytårsmenuen og den var helt igennem perfekt. Super lækker mad og nemt at tilberede. Fin brugsanvisning fulgte med maden. Jeg havde fået anbefalet DiningSix af en veninde, der flere gange har fået nytårsmenu fra DiningSix. Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller hos jer

    Marianne på Trustpilot

    Vi tog chancen

    Vi tog chancen.. Havde aldrig hørt om dem før, og aldrig smagt noget fra dem før. Men da de havde sammensat en menu til i aften, der lød lækker, og vi kunne hente den i Århus. Tog vi chancen. Og vi fortrød absolut IKKE. Absolut fremragende mad, og endda med en gratis portion min far kunne få med. Hvis der kommer samme mulighed næste år, er det bestemt med i overvejelserne.
    Maria via Trustpilot

    Maden var let at tilberede fordi alt…

    Maden var let at tilberede fordi alt var forberedt til os og der var tænkt over at man ikke skulle til at have gang i gryder, potter og pander. Dejligt med videoinstruktion. Vi kunne hente maden som anvist og uden ventetid/kø. Maden var rigtig god til prisen. Vi fik det møreste mørbrad til dato og en overlækker dessert. Vi håber at kunne benytte et lignende fra diningsix.dk næste år!
    Pernille via Trustpilot

    WAUW WAUW WAUW

    SUPER PROFESSIONEL Alt “klappede” lige fra on-line bestilling, til afhentning (ingen ventetid, overhovedet), til vejledning om tilberedning, til kvalitet og smag. Det var kort og godt FANTASTISK. Vi brugte 6-8 min. på forretten, 20 min på hovedretten og 5 min. på desserten. Og ved at bruge “anretter vejledningen”, var det easy at anrette, så det lignede en middag på en “fin” restaurant. Det bedste vi nogensinde har fået udefra. Er IKKE i tvivl om hvor vores ordre bliver lagt næste år.

    Britt på Trustpilot

    Den bedste service

    Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var godt…

    Sanne via Trustpilot