Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Nytår i København

Hos DiningSix sætter vi et stort kryds i kalenderen den 31/12, for årets sidste aften skal fejres, med alt hvad der hører sig til! Derfor inviterer vi til ikke mindre end 3 nytårsfester i København – og du bestemmer helt selv, hvilken fest du deltager i. For på vores 3 restauranter kan du i stemningsfyldte omgivelser fejre nytåret med garanti for lækker mad, god stemning og blandt andre glade gæster.


Restaurant KöD
KöD byder dig og dine venner indenfor med velkomstbobler i varme og hyggelige omgivelser på én af vores 2 restauranter; Den pulserende på Vesterbrogade og den intime på Admiralgade i indre by. Når i sidder ved jeres eget bord blandt andre glade nytårsgæster, får I serveret en smagfuld 5-retters menu. Her spiller perfekt tilberedt kød naturligvis den helt store hovedrolle – og så er baren ganske fri med øl, vin og vand i 6 timer.

Jeres middag vil bestå af sprøde snacks samt en forret af enten hjemmerørt oksetater eller tuntatar af høj kvalitet. Derefter vil vores mellemret af sliders med wagyu kød, trøffelcreme og bøgerøget bacon smelte på tungen. Hovedretten giver plads til et lækkert stykke dansk oksemørbrad, steak fries, tilbehør og to slags sauce, og så afsluttes den første del af aftenen med en himmelsk hvid chokolademousse med lakrids, friske hindbær og honningslør.

Glade og mætte er vi nu klar til at skyde anden del af aftenen igang, og når klokken slår midnat skruer vi op for både musikken, de lækre cocktails og den gode stemning. Nytårsfesten midt i København fortsætter helt frem til klokken 05.00.

Læs mere her https://restaurantkoed.dk/nytaarsmenu/

Restaurant Basso
Basso står klar med en imponerende italiensk middag med et nordisk twist, når du og dine venner er inviteret til 15-retters middag på Dronningens Tværgade midt i indre by. På Basso får du den fuldendte nytårsaften, når der er social dining på menuen, og gennem hele 6 timer er der fri øl, vin, vand og bobler.

Ved jeres eget bord vil I komme på en smagsrejse gennem 4 forskellige intense snacks og 3 smagfulde forretter bestående af vores signatur bøffelmozzarella, rimmet torsk m. syrnet fløde og rødbede i balsamico og ricotta. Herefter vil i opleve 3 mellemretter af sprød pancetta, italiensk “baos” og vores cremede risotto. Mens der stadig er plads i maven serveres hovedretterne af rigata pasta, rosastegt andebryst og vinterkål. Ingen middag uden dessert – og her skal I smage den klassiske italienske Olive Oil cake m. vaniljeis og kirsebær samt hjemmelavet chokolade.

Når vi springer ind i 2020 serverer vi naturligvis kransekage og nytårsbobler, og åbner op for lækre cocktails i baren – og så har du det københavnske byliv lige udenfor døren.

Læs mere her https://restaurantbasso.dk/nytaar/

Bestil nytårsmenu