Feedback DiningSix Nytårsmenu 2021

For 10. år i træk har vi tilbudt vores lækre 3-retters nytårsmenu ud af huset. Hos DiningSix bestræber vi os altid på at levere det bedst mulige produkt samt forbedre os for hver dag, der går. Derfor har vi opfordret vores kunder til at dele deres oplevelse med vores nytårsmenu med os, så vi kan tage erfaringerne med os til næste år. Herunder finder du resultaterne fra undersøgelsen.

Besvarelser: 1.147

Værdi for pengene

På en skala fra 1 til 6, hvor 6 er det højeste, hvordan vil du så vurdere værdi for pengene

Udlevering

Hvor længe ventede du ca. på at få udleveret maden?

Maden

På en skala fra 1 til 6, hvor 6 er det højeste, hvordan vil du så vurdere maden:

Tilberedning

På en skala fra 1 til 6, hvor 6 er det højeste, hvordan vil du så vurdere Info/Instruktioner ifht. menuen

Kundeservice

På en skala fra 1 til 6, hvor 6 er det højeste, hvordan vil du så vurdere booking og kundeservice:

Fordeling af besvarelser

Total antal kuverter: 17.093 stk

Datakilde : https://www.diningsix.dk/data_2021

Formidabel oplevelse!

DiningSix får den varmeste 6-stjernede anmeldelse herfra! Vi har bestilt deres nytårsmenu for 3. år i streg nu, og bliver glædeligt overraskede hvert år. Maden er nem at tilberede, servicen er i top ved afhentning (hurtig levering og søde medarbejdere) og nogle helt fantastiske smagssammensætninger for alle i højeste kvalitet. Dette er den ultimative go-to nytårsmiddag der gør det nemt at nyde sin aften med mad der smager som er man på en af deres skønne restauranter!

Ann Sofie via Trustpilot

Fremragende nytårs menu og oplevelse

Vi bestilte vores nytårs menu hos DiningSix, lidt sent den 29 dec. jeg fik dog hurtig besked og bekræftelse. opfølgningen fra DiningSix med hele forløbet var super godt, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om noget. afhentningen var ligeledes en super oplevelse, det tog max. 3 min.
Nu var forventningen til maden skruet op når alt dette var forløbet så godt. Må sige at maden var på sammen niveau som resten, virkelig value for money. det er ikke sidste gang vi bruger DiningSix

Ib kimose på Trustpilot

Genial mad, nem afhentning og højt serviceniveau

Vanvittig god takeaway. Vi fik både deres juleaften og nytårsmenu begge spillede 100%:
– Mega nemt at bestille.
– Højt service niveau.
– Mega nem og hurtig afhentning.
– Mega flot indpakning og nemt at gå til.
– Nemt at klargøre.
– Smagte perfekt!
– Gode størrelser.
Kæmpe RESPEKT herfra og bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra DiningSix! Deres restauranter er også helt geniale 👏

Jeppe fra Trustpilot

Super lækker mad og nemt at tilberede

Vi havde bestilt nytårsmenuen og den var helt igennem perfekt. Super lækker mad og nemt at tilberede. Fin brugsanvisning fulgte med maden. Jeg havde fået anbefalet DiningSix af en veninde, der flere gange har fået nytårsmenu fra DiningSix. Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller hos jer

Marianne på Trustpilot

Maden var let at tilberede fordi alt…

Maden var let at tilberede fordi alt var forberedt til os og der var tænkt over at man ikke skulle til at have gang i gryder, potter og pander. Dejligt med videoinstruktion. Vi kunne hente maden som anvist og uden ventetid/kø. Maden var rigtig god til prisen. Vi fik det møreste mørbrad til dato og en overlækker dessert. Vi håber at kunne benytte et lignende fra diningsix.dk næste år!
Pernille via Trustpilot

WAUW WAUW WAUW

SUPER PROFESSIONEL Alt “klappede” lige fra on-line bestilling, til afhentning (ingen ventetid, overhovedet), til vejledning om tilberedning, til kvalitet og smag. Det var kort og godt FANTASTISK. Vi brugte 6-8 min. på forretten, 20 min på hovedretten og 5 min. på desserten. Og ved at bruge “anretter vejledningen”, var det easy at anrette, så det lignede en middag på en “fin” restaurant. Det bedste vi nogensinde har fået udefra. Er IKKE i tvivl om hvor vores ordre bliver lagt næste år.

Britt på Trustpilot