Nyt menukort hos Basso Aarhus & Slap Af

1. februar 2018

Nu kan de århusianske madentusiaster glæde sig til nye, spændende smagsoplevelser, når to af vores århus-baserede restauranter, Basso Aarhus og Slap Af, præsenterer nyt menukort fra og med torsdag den 1. februar. Læs her tankerne bag de nye menuer.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Køkkenteamet hos Basso Aarhus har endnu engang leget i det italienske køkken og nøje sammensat et nyt og forfriskende menukort. Gæsterne kan nu glæde sig til endnu flere smagsindtryk, friske råvarer med et nordisk twist samt flotte farver. Dette er uanset, om du bestiller 3-4 retter fra restaurantens à la carte-menu eller går med den populære Social Dining Menu á 10 eller 13 serveringer.

Vi har nu haft åbent godt og vel 4 måneder, og på den tid har vi selvfølgelig lært en masse. Vi har gennemgået den feedback, vi har modtaget fra vores gæster og forsøgt at tilpasse vores menukort efter dét, fortæller Kasper Skjød, Partner & Produktansvarlig hos DiningSix.

Således er det nye menukort en sammensætning af nogle af de mest populære retter fra det forrige menukort og nye, friske indslag, der alle opretholder den høje kvalitet og de italienske smage, som gæsterne hidtil har været vant til.

Det er selvfølgelig ikke kun maden, der bliver kræset om hos Basso Aarhus – der er også ændret lidt i sortimentet af drikkevarer. Kvalitet, råvarer og æstetik er i højsædet, og således præsenterer restauranten et udvalg af cocktails, der serveres fra fad. Du har derfor nu mulighed for at starte aftenen ud med en forfriskning såsom Basso Aperol Fizz , Negroni eller den såkaldte Adult Limonata.

De cocktails, vi har på fad, er nøje udvalgt og sammensat, og de er alle sammen lavet med inspiration fra de italienske traditioner, fortæller Kasper Skjød.

Slap Af en mundfuld

Hos Slap Af er der atter blevet kælet og leget med sæsonens råvarer. Således byder restauranten nu indenfor til en ny og varieret à la carte menu, hvor de dygtige kokke vil sørge for, at din mad er både spændende og velsmagende og selvfølgelig tilberedt af årstidens friske råvarer med udgangspunkt i nordiske og lokale råvarer. Dette kombineret med traditionelle franske tilberedningsformer giver gæsten en smagfuld og visuel stærk restaurantoplevelse. Restauranten er dog særligt besøgt for de nøje sammensatte serveringsmenuer, hvor man som gæst kan vælge 3 eller 4 serveringer alle ugens dage og få en dejlig madoplevelse til en skarp pris.

Vores nye serveringsmenuer er sammensat med udgangspunkt i spændende og innovativ kokkekunst – og så vil de selvfølgelig være både velsmagende og en fryd for øjet, fortæller Kasper Skjød

Slap Af tilbyder selvfølgelig også stadig restaurantens oplagte og populære menu ”2 retter & 2 glas vin” mandag t.o.m. torsdag, hvor man virkelig får noget for sine penge. Denne menu bliver skiftet hver tredje uge og følger med den pågældende sæsons lækre og friske råvarer. De to glas vin, der medfølger, er nøje udvalgt ud fra den sammensatte menu.

Betjeningen hos Slap Af er stadig både frisk, opmærksom og personlig, og så er alle tjenere tilmed uddannede bartendere, så der er gode muligheder for at fortsætte middagen med restaurantens spændende udvalg af signaturcocktails.

Billede: Cremet svamperisotto m. hvidvin, skalotteløg, creme fraiche, syltede marksvampe & friske urter (2 retter & 2 glas vin, Slap Af)