Nye menuer & nye smage hos Basso, KöD og Slap Af

Efteråret er snarligt over os, og med årstidens skiften ændrer DiningSix-restauranterne også menukort. Nogle klassikere hænger ved, mens andre skiftes ud med nyt liv til kortet og gæsternes smagsoplevelse.

Basso er åbnet i både Aarhus og København og er blevet taget godt imod af begge byer. Basso tilbyder Social Dining med et køkken hovedsageligt i det italienske hjørne med den ene fod i det nordiske. Gæsterne kan nyde en menu à 10 eller 13 serveringer eller udvælge forskellige retter på à la carte-kortet.

Basso’s menukort har undergået noget af en forandring. Sæson er selvfølgelig stadig en vigtig faktor, som gør, at nogle retter automatisk må udgå fra kortet. Men derudover ønsker restauranten som altid at udfordre gæsterne lidt, denne gang med retter som glaseret rødbede med gedeost og lombatello med persille, citron og hvidløg. Desuden har Basso for første gang fået skaldyr med på menuen i form af friteret blæksprutte samt to forskellige serveringer med kammuslinger

De nye favoritter må være den hjemmelavede stracciatella ost med ristet brød og olivenolie, samt den glaserede rødbede med gedeost og balsamico, afslører Niclas Juhl, Produktchef for Basso


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus