Efteråret er snarligt over os, og med årstidens skiften ændrer DiningSix-restauranterne også menukort. Nogle klassikere hænger ved, mens andre skiftes ud med nyt liv til kortet og gæsternes smagsoplevelse.

Basso er åbnet i både Aarhus og København og er blevet taget godt imod af begge byer. Basso tilbyder Social Dining med et køkken hovedsageligt i det italienske hjørne med den ene fod i det nordiske. Gæsterne kan nyde en menu à 10 eller 13 serveringer eller udvælge forskellige retter på à la carte-kortet.

Basso’s menukort har undergået noget af en forandring. Sæson er selvfølgelig stadig en vigtig faktor, som gør, at nogle retter automatisk må udgå fra kortet. Men derudover ønsker restauranten som altid at udfordre gæsterne lidt, denne gang med retter som glaseret rødbede med gedeost og lombatello med persille, citron og hvidløg. Desuden har Basso for første gang fået skaldyr med på menuen i form af friteret blæksprutte samt to forskellige serveringer med kammuslinger

De nye favoritter må være den hjemmelavede stracciatella ost med ristet brød og olivenolie, samt den glaserede rødbede med gedeost og balsamico, afslører Niclas Juhl, Produktchef for Basso

Hos KöD er der også pustet lidt kreativitet i menukortet. Den populære steakhouse-kæde, med to restauranter i København og én i Aarhus, har fået en ny eksklusiv udskæring. Wagyu-bøffen er blevet opgraderet og er gået fra en prime AA4+-udskæring til en AA8+ og er bestemt værd at sætte tænderne i. Desserterne skiftes ud og lyder på tre søde valg: en ‘ice cream sandwich’ med hindbæris, macaronbund og citroncreme, en vaniljeis med chokoladekage, bagte peanuts og chokolademousse og en anretning med hvid chokolademousse, rålakrids og citronmelisse.
Slap Af er placeret i Latinerkvarteret i Aarhus og er en hyggelig restaurant og cocktailbar i ét. Slap Af byder indenfor til en varieret og spændende à la carte menu, men er særligt besøgt for restaurantens forskellige serveringsmenuer. Her kan man som gæst vælge 3 eller 4 serveringer alle ugens dage og få en dejlig madoplevelse til en skarp pris. Alternativt bør man gå efter den populære og oplagte menu ”2 retter & 2 glas vin” mandag t.o.m. torsdag, hvor man virkelig får noget for sine penge. Efterårets nye Slap Af-kort byder på lækre tiltag på både forret-, hovedret- og dessertdelen.

Til forret kan der nu nydes pasta tagliatelle, ceviche på rødfisk og souffleret sprød unghane. Hovedretterne har fået en fuld make-over og valget står nu mellem rosastegt okse med cremet spinat, Beef Wellington, dampet sandart og en vegetarisk ratatouille. Til dessert skal både den cremede flødeis, de vaniljeporcherede pærer og croquetten på Unika Gammel Knas afprøves.