Ny: DiningSix Pop-Up i vinterferien

28. januar 2017

Kom med når holdet bag populære KöD, DiningSix, slår dørene op for et særligt spisekoncept, hvor samvær, velsmag og enkelhed er nøgleordene. Gå på opdagelse i mange forskellige retter og få en social madoplevelse med venner og familie. Du vil se og mærke den smukke festsal på Kosmopol fra en anderledes og uformel vinkel.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

I uge 7 inviteres du med indenfor i den over 100 år gamle palæbygning Kosmopol, der ligger lige midt i byens liv og puls ved Nørreport Station. Bygningen har tidligere huset Københavns første købmandsskole, men danner i dag rammerne for både konferencer, møder, fest, middage og selskaber i partnerskab med DiningSix, koncernselskabet bag restauranterne Basso, Slap Af og KöD samt cocktailbaren LouLou.

Således er DiningSix vært for et særligt Pop-Up event i Kosmopol alle ugens dage i vinterferien. Her får alle nysgerrige mulighed for at opleve Kosmopol under anderledes og uformelle rammer, når dørene slås op for et særligt spisekoncept i Festsalen. Her kan folk gå på opdagelse i de i alt 13 lækre retter, der serveres på anretterborde og samtidig få en social madoplevelse med venner og familie. Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix fortæller

Samvær, velsmag og enkelhed er nøgleordene for konceptet, og vi glæder os til at byde folk indenfor i Kosmopol og give dem en særlig oplevelse, hvor mad og lokation går op i en højere enhed.

 
Kosmopol til hverdag og fest

I dag associeres den gamle købmandsskole med langt mere end studie og bøger. Stedet gør sig imidlertid en del i møder, konferencer og andre dagsarrangementer, men danner også rammerne for bryllupper, julefrokoster, receptioner, fødselsdage og andre festlige begivenheder. Kosmopol er altså spækket med muligheder og særligt bygningens smukke festsal indbyder til både den intime og storslåede middag. Med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner er Festsalen på én gang både rummelig og stemningsfuld. Salen er fleksibel og egner sig til op til 150 spisende gæster og hele 250 personer ved f.eks. en reception.

Der er mulighed for at indrette salen, præcis som folk ønsker det – uanset om ønsket er et stående arrangement eller siddende bespisning ved rund- eller langborde, fortæller Morten Pedersen

DiningSix fremviser løbende lokalet for interesserede samt kommer med fleksible muligheder og løsninger, der vil passe til ethvert ønsker. Send en mail på info@diningsix.dk for mere info og eventuelle fremvisninger.