Flotte festlokale i København – Nordatlantens Brygge

– Elegant festlokale i hjertet af København

Bryggens smukkeste lokation

På Nordatlantens Brygge i København finder du nogle helt unikke festlokaler, som kan danne rammerne om den perfekte fest. Det historiske pakhus emmer af charme og hygge, du ikke finder i andre selskabslokaler i byen.

Til daglig er det gamle pakhus et velbesøgt kulturhus for de nordatlantiske lande; Island, Færøerne og Grønland, og huser bl.a. en af verdens førende Michelin- restauranter, Noma. Som en enestående mulighed er der åbnet op for at også privatpersoner kan leje de spændende festlokaler midt i København.

De rå og rustikke selskabslokaler ligger på 5. sal i kulturhuset, hvilket giver en fantastisk udsigt til både Nyhavn og Operaen. Københavns Havn, som ligger i umiddelbar forbindelse med Nordatlantens Brygge, er med til at skabe den helt specielle stemning. Det gør det muligt at ankomme med båd til pakhuset, og lægge til ved husets helt egen kajplads. Hvis en båd ikke er aktuel, så er der også gode parkeringsmuligheder i det nærliggende P-hus på Papirøen, som er blot 300 m. fra Nordatlantens Brygge.

Lokalerne kan rumme op til 350 gæster afhængig af arrangementets karakter, og med både scene, caféborde, bar samt alm. stole og borde, så er det kun fantasien, der sætter grænserne for festen.

Plads: Lokale 1: op til 170 – Lokale 2 op til 140
Adresse: Strandgade 91, 1401 København
Parkeringsmuligheder: Ok, mod betaling
Offentlig tranport: (Metro 900m – Havnebus 100m)

Ring til os på +45 69 15 69 82  og hør næmere

Bryllup

Se et eksempel på hvordan dit drømmebryllup kunne komme til at se ud ved Kosmopol

Firmafest

Se et eksempel på hvordan din firmafest eller reception kan holdes ved Kosmopol

Priser

Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke Kosmopol

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

 

 

 

Har denne mulighed vagt jeres interesse?

Eller kan vi på anden måde være behjælpelig til jeres næste arrangement, så er I altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Send os gerne en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab. Fang os på mailen – vi vender altid hurtigt tilbage.

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepoliti

 


Har du spørgsmål om allergener skriv til info@diningsix.dk

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C

Kontakt os
close slider