Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Mortenaften-vejledning
Tilberedningsvejledning


OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

  1. En halv time før, I ønsker at spise middagen, sættes kartofler i ovnen 
  2. Sæt nu minuturet på 15 minutter 
  3. Når de 15 minutter er gået, sætter du andebryst ind i ovnen.
  4. Sæt nu minuturet på 10 minutter.
  5. Sovsen varmes i en gryde
  6. Rødkålen lunes i en gryde
  7. Maden er færdig og tages ud af ovnen, når minuturet ringer.
  8. Nu mangler du blot at skære andebryst ud, så er jeres middag klar.

OVERSIGT OVER OPVARMNINGSTIDER VED 180°

  • Kartofler: ca. 25 minutter
  • Andebryst: ca. 10 minutter 
  • Rødkål: ca. 10 minutter
  • Sovsen: ca. 10 minutter