Skip to main content

Mortens Aften
Tilberedningsvejledning


OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

Start en halv time før, I ønsker at spise middag : 

  1. Sæt både andelår & kartofler i ovnen
  2. Sæt minuturet på 15 minutter 
  3. Når uret ringer, sæt nu andebrystet ind til andelår & kartofler 
  4.  Sæt minuturet på 10 minutter 
  5. Sovsen varmes i en gryde
  6. Rødkålen lunes i en gryde
  7. Maden er færdig og tages ud af ovnen, når minuturet ringer.
  8. Nu mangler du blot skære andebrystet og anrette på fade eller tallerken, så er jeres middag klar.


OVERSIGT OVER OVNTIDER PÅ 190° 
Andelår: ca. 25 minutter
Kartofler: ca. 25 minutter
Andebryst : ca. 10 minutter
Rødkål: ca. 10 minutter
Sovsen: ca. 10 minutter