Mortens Aften

– Minimal Tilberedning

Hold fast i traditionerne, men spring over besværet! 
En Mortens Aftens middag er en dejlig tradition, men vi forstår godt, at du ikke har tid til at stå i køkkenet og lave and fra bunden… Vi har tid, og vi gør det glædeligt for dig! 


– Langtidstilberedt bryst af berberiand m. flagesalt & rosmarin
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
– Sprød vintersalat m. grønkål, soltørrede tranebær
Brun sovs m. urter, ribsgelé & portvin
– Hjemmesyltet rødbede
– Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo

OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 min.

189,- 

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Praktisk info om Mortens aften menu

Mortens Aften menu – Kræver minimal tilberedning

I modtager mortensaftens menuen kommer kold og i engangsemballage. Enkelt retter skal defor varmes op. Vi vil dog vigtigt understrege, at der følger en udførelige guide med. Det er få trin, I skal igennem, inden maden er klar. Ønsker I at anrette maden i egne fade er det også muligt. 

 • Mortens Aften menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede.

 • For at tilberede Mortens Aften menu skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde.

 • Mortens Aften menu ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering.

 • Mortens Aften menu kan også nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

 • Mortens Aften menu kan leveres eller afhentes i København eller århus. Menuen ankommer altid kold.

 • Mortens Aften menu leveres i henhold til det aftalte leveringstidspunkt i bestilingformularen.

 • Pris for levering af Mortens Aften finder du under afhentning & levering i bestillingsformularen.

 • Gavebeviset med en værdi af 250 kr.- medfølger som mandelgave. Gavebeviset kan bruges på en valgfri DiningSix restaurant.

Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
 • Man-fredag: 09:00 – 22.30
 • Lørdag: 10:00 – 22.30
 • Søndag: 11:00 – 22:30

Historien om Mortensaften

Hvorfor fejrer vi Mortensaften? Vi fejrer Mortens aften på grund af fortællingen om Morten Bisp, der levede i 300-tallet. Han hed oprindeligt Martin, men i dag kendes han under navnet Morten, der er en fordanskning af navnet Martin. Historien går på, at Morten var en god mand, der tog sig af de fattige og svage. Derfor var Morten også en populær mand og befolkningen ville derfor gerne have ham valgt som biskop. Det var Morten dog ikke interesseret i, og derfor gemte han sig i en gåsesti. Gæssene skræppede op, og han blev hurtigt afsløret og dermed gjort til biskop. Morten Bisp straffede gæssene ved hvert år at beordre alle til at slagte og spise en gås.

I Danmark fejrer mange mortensaften d. 10 november, med familie og venner. Det er dagen inden mortensdag, der falder d. 11 november.  Kulden har meldt sig og det kalder på et skønt, varmt måltid! Mad til Mortensaften kan du nemt bestille hos DiningSix. Vi har sammensat en dejlig menu, som du kan nyde med familie og venner. Vi gør catering til Mortensaften nemt for dig!

Catering til Mortensaften 

Selvom det var gæs, der afslørede Morten Bisp spiser vi ikke længere gås, men and i stedet. En gås er et kæmpe måltid – en and passer bedre til en familie – og så smager den dejligt! Hvis du leder efter catering til mortensaften er du kommet til det rigtige sted. Vi har sammensat en dejlig mortensaften menu, der ikke kommer til at skuffe! Catering til mortensaften fra DiningSix leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 minutter. Det kan hurtigt blive et stort arbejde at lave and og lækkert tilbehør. Derfor er catering til mortensaften fra DiningSix et oplagt valg. 

Catering til Mortensaften skal ikke være besværligt. Catering til Mortensaften skal være nemt og bekvemt. Især når Mortensaften falder på en hverdag, er det de færreste der har tid til at stå og forberede det store festmåltid. Catering til Mortensaften fra DiningSix er lækkert og nemt. Maden leveres i pæn engangsservice, som du sagtens kan sætte på bordet. Hvis du gerne vil bruge din egen service, kan du nemt flytte maden over. Så bliver det også lidt nemmere at tage æren for måltidet – det må du gerne. 

Når du bestiller catering til Mortensaften hos DiningSix laver vores dygtige kokke langtidstilberedt and til dig. Den saftige and er stegt med flagesalt og rosmarin. Sammen med anden får du, når du bestiller catering til Mortensaften, små ovnbagte kartofler, rødkål og en dejlig vintersalat. Vi topper selvfølgelig med en god omgang brun sovs. 

Vi glæder os til at levere catering til Mortensaften til dig. Vi håber, at du kan lide menuen – det er lidt af en klassiker. Glædelig Mortensaften og god appetit!

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Praktisk information

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Du kan senest bestille maden 48 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

DiningSix koldmenu med minimal tilberedening

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

 

Opvarme / tilberede.

Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.

Corona og afbestilling

Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.

Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.

Corona og mad:

Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”

På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.

Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.

Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.

DiningSix Køkkener:

Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.