Billig catering til under 200kr i København og Århus.

favorit menu

Forårsmenu

Minimal tilberedning

Med vores forårsmenu er du sikret 3 lækre retter, der emmer af årstidens råvarer og smage. Start ud med vores gravede laks med en fennikelsalat og dejligt hjemmebagt brød. Fortsæt med en lækker og mør okseroast, der får følgeskab af en braiseret grisenakkebåde, sprød salat og kartofler vendt i frisk dressing. Afslut middagen med vores kraftige chokoladekage lavet på mørk chokolade. Velbekomme!

paaskemenu

Påskemenu

Lækker 3 retters menu med bla.

  • Æg & rejer med purløgscreme & grønt
  • Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
  • Hvidløg/persille marineret oksecuvette
  • Flødekartofler bagt med frisk rosmarin
  • Og meget mere

Minimal tilberedning

Anmeldelse fra trustpilot

Vi fik leveret middag til 9 personer i Dragør en fredag aften. Maden kom som aftalt og der var ikke en finger at sætte på hverken forret, hovedret eller dessert. Vi har prøvet meget catering og dette var klart det bedste!

Lene via Trustpilot

Anmeldelse fra trustpilot

Vi fik buffet til 9 personer – jeg havde bestilt til 10, for at være sikker på at der var nok, da der kom flere som tager godt fra, men det havde ikke været nødvendigt, da der var mere end rigeligt mad!!! Kvaliteten var helt i top. Det bedste catering jeg har fået til dato, og vi vil klart bestille herfra igen, når min kæreste bliver 30 til foråret. Alle gæsterne roste maden og ville vide hvor det var fra, da de også selv kunne finde på at købe derfra til deres næste fest. TAK for dejlig mad!

Eva

Bestil billig catering til alle anledninger fra DiningSix i både Aarhus og København

Bestil billig catering til alle anledninger fra DiningSix i både Aarhus og København. Kærlighed til maden, nærvær og kvalitetsprodukter kendetegner de eksklusive menuer, som har taget Danmark med storm. DiningSix er lækker og billig mad ud af huset. Der er tænkt over alle de små detaljer i sammensætningen og tilberedningen, hvilket gør maden til en uvurderlig smagsoplevelse, nem at servere for dine gæster og så endda til en fantastisk pris!

Er du på udkig efter lækker mad ud af huset til en billig pris?

Så gå på opdagelse i de mange forskellige cateringmenuer, særligt sammensat af de dygtige kokke fra DiningSix. Vælg mellem overdådige buffeter og 3-retters selskabsmenuer til under 200 kroner pr. kuvert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til serveringen ved modtagelsen? Med catering fra DiningSix betyder det altså, at du ikke behøver bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster. Nemmere cateringløsning finder du ikke.

DiningSix er den perfekte cateringløsning med billig mad ud af huset.

DiningSix leverer billig catering i København og Århus til. Vi leverer til private arrangementer såvel som til firmaer. Her kan du bestille festmad til alle anledninger og få det leveret direkte til døren. DiningSix er til dig, der ønsker kvalitetsmad til rimelige priser.Du kan vælge selv at afhente din cateringmenu i enten Aarhus eller København (Charlottenlund), eller du kan få den leveret direkte til din dør. Din leveringspris afhænger af, hvor i landet, du bor. Se din leveringspris her.

Super lækker festmenu i flotte fade

Super lækker festmenu i flotte fade lige til at stille på bordet. Så er det let at være vært og nyde selskabet. Vildt meget mad til overs.

Rune på trustpilot

Virkelig lækker mad i rigelige mængder

Virkelig lækker mad i rigelige mængder. Afhentede i Århus og det var nemt at finde. Maden kom i pæn service, der var lige til at sætte på bordet. Det eneste jeg selv skulle ordne var at skære stegene i skiver - og stegene var veltilberedte og holdt sig nemt varme i varmekassen indtil servering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos diningsix. Eneste anke er, at jeg nu kommer til at savne deres fantastiske chokoladekage hver eneste dag - den burde der være en abonnomentordning på (leveret til døren alle de dage man fortjener den - og det er tit ) ;-)

Line på trustpilot

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet....
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot