Årets påskefrokost ud af huset og på restaurant påskefrokost: Særlig påskemenu på alle DiningSix-restauranter samt catering

Spis dig glad og mæt i påsken med DiningSix Påsken er en vigtig højtid. Ikke mindst fordi det oftest betyder, at foråret er kommet, men mest af alt fordi den giver anledning til en masse gode stunder med familie og venner. Mangler du inspiration til påskefrokosten 2020 i Aarhus eller København? Så kig med her!

Påskefrokost ud af huset

Hos DiningSix har vi nemlig sammensat en række særlige påskemenuer, der forkæler smagsløgene hos både store og små. Påskemenuen består af DiningSix tilbyder mad ud af huset med en række cateringmenuer, perfekte til den årlige påskefrokost med familien, vennerne eller kollegaerne i både Aarhus og København. Vores særlige påskefrokostmenuer ud af huset er til dig, der gerne vil tilbringe mest mulig tid med dine nærmeste i stedet for i køkkenet. Lad DiningSix stå for tilberedningen og anretningen af årets påskefrokost. Se vores forskellige menuer til påskefrokost som catering og bestil nemt online. VI glæder os til at servere mad for dig og dem du holder af!

Hos DiningSix er maden i centrum.

Dette gælder også hos vores forskellige restauranter i både Aarhus og København, der byder på hhv. traditionel, dansk mad hos Klokken, Social Dining med afsæt i det italienske køkken hos Basso samt støre bøffer og lækre vine hos KöD. Alle restauranter kører med en særlig påskemenu 2020 for at hylde påskefrokostsæsonen.

Hos Klokken i Aarhus kan du glæde dig til det traditionelle påskebord til både frokost og aften traditionel med alt hvad der hører sig til af læskendeøl, iskolde snaps samt en hyggelig atmosfære med højt til loftet. Basso er en restaurant inspireret af Støvlelandet, men med brugen af de lækre råvarer vi har i Norden. Således består menukortet af klassiske, italienske retter med et nordisk twist. Basso er det perfekte sted for påskefrokosten i 2020, hvis du ønsker en smagfuld og utraditionel oplevelse i højtiden. Her kan dine gæster nyde en særlig påskemenu sammensat af 10 serveringer for bare 298,- kroner pr. person.

Påsken skal fejres på allerbedste manér, og derfor danner Restaurant KöD i både Aarhus og København de perfekte rammer for påskemiddagen medvenner eller familie. Her kan I vælge vores særlige påskemenu á 2 retter for 250,- pr. person eller 3 retter for 300,- pr. person. Perfekt til selskabet, der ønsker en bid af KöD-stemningen.