God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Ledige stillinger i DiningSix

Hos DiningSix har vi fortsat høje forventninger til, at alle vores dejlige gæster vil bakke om os, så snart omstændighederne tillader det. Den opbakning vi mærker lige nu og har mærket igennem hele krisen er enorm og giver os en tro på fremtiden såvel som blod på tanden. Derfor er vi optimistiske og tror på, at branchen vil komme stærkt tilbage, når vi må slå dørene op igen.

For en måned siden kunne vi dele nyheden om, at vi netop har opkøbt take away-kæden Burger Shack. Dermed har vi nu 12 nye restauranter at bemande. Derudover, er der i vores branche oftest en naturlig rotation omkring sommerferien grundet eksaminer, studieafslutning og studiestart.

Derfor søger vi nu de helt rigtige kandidater til at blive en del af DiningSix-familien og være med på vores fortsatte rejser. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den rette til vores nye team.

Vi søger følgende:


Køkkenchefer & Souschefer:

Er du den fødte leder?
Som de bærende kræfter i køkkenet er det din fornemmeste opgave at lede, strukturere og fordele ressourcerne i køkkenteamet, så I sammen kan give vores gæster en fuldendt madoplevelse udover det sædvanlige. Dine muligheder for indflydelse og medbestemmelse er tilnærmelsesvis uendelige, og du kan være med til at sætte dit personlige præg på køkkenet. Så er det måske dig vi søger som vores nye køkkenchef eller souschef

Du vil have en finger med i det hele, og udover madlavning vil dine arbejdsopgaver også bestå af rengøring, møder, varebestillinger, menuplanlægning samt diverse ad-hoc opgaver. Arbejdstiden lyder på 37 timer ugentligt.

Vi forventer, at du er uddannet kok med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering, og at du kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt at køre service (mulighed for både frokost og aften).


Kokke

Er du kreativ og kvalitetsbevidst?
Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Vi ser gerne, at du er fleksibel og kan starte så snart, landets restauranter må genåbne. Som kok bliver du ansat på enten fuldtid eller deltid. Uanset hvilken af vores restauranter, du lander på, så vil du havne i et køkken med fokus på kvalitet samt sæsonaktuelle og lokale råvarer. Du bliver en del af et fantastisk køkkenteam, som hver dag komplementerer hinanden med fantastisk mad, ekstraordinær service og dårlige jokes. Du får muligheden for at sætte dit eget præg på menuen, så du skal være i kontakt med din kreative side – både gode og dårlige idéer modtages med high-fives.

Vi forventer, at du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Madlavning skal være mere end en interesse – det skal være din passion, og det skal man som gæst kunne smage og føle.


Køkkenmedhjælpere

Elsker du at lave mad?
Som køkkenmedhjælper er det din fornemmeste opgave at hjælpe og assistere, hvor der er behov for det, så I sammen kan give vores gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. 

Som køkkenmedhjælper vil du typisk blive ansat på deltid. Vi vægter højt humør og gåpåmod og vil hellere have, at du VIL – så sørger vi for, at du KAN. Som køkkenhjælper vil du hjælpe vores kokke med at levere en skøn menu til vores gæster. Du trives med at have travlt, et godt overblik og har altid et smil på læberne.

Vi forventer, at du er en holdspiller med et højt arbejdstempo og desuden møder alle slags udfordringer med en positiv indstilling. Derudover så ser vi gerne, at du har en naturlig interesse for mad og drikke. Har du erfaring fra enten hotel, restauration eller catering er det et plus.


Tjenere

Brænder du for at give dine gæster en god oplevelse?
Som tjener er det din fornemmeste opgave at sørge for – sammen med dine kollegaer – at vores gæster har en skøn restaurantoplevelse og ikke mangler noget i løbet af deres besøg. Vi vægter vores gæsters oplevelse højt, samtidig med at vi stræber efter et godt, sundt og lærerigt arbejdsmiljø.

Som tjener vil du opleve fleksible arbejdstider, typisk mellem kl. 15-02. Vi er så heldige at være en del af en branche i rivende udvikling, og hvor der er udvikling er der forandring. Derfor er det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og kan navigere i dynamik og forandring med et stabilt og positivt humør.

Vi forventer, at du har nogen eller en del erfaring fra samt kendskab til restaurationsbranchen, men allervigtigst er det dog, at du er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer.


Burger Flipper

Har du overblik, engagement og godt humør?
Hvis ovenstående er 3 ord, der sagtens kan beskrive dig, så er du måske vores nye Burger Flipper hos Burger Shack. Vi søger nye stjerner til at indgå i vores allerede ret seje teams på vores forskellige Burger Shack-restauranter, der er fordelt rundt i Danmark.

Som Burger Flipper forventer vi, at du er en holdspiller med et højt arbejdstempo og desuden møder alle slags udfordringer med en positiv indstilling. Du vil opleve fleksible arbejdstider, typisk mellem kl. 15-02, og der er både mulighed for at blive ansat som enten deltid eller fuldtid for de rigtige kandidater.


Runner/opvasker

Er du frisk og har et højt arbejdstempo?
Funktionen som runner/opvasker er absolut livsvigtig for en vellykket og gnidningsfri service! Det er nemlig dig, der gør det muligt for både køkkenteamet og tjenerteamet at lave den mad og levere den service og kvalitet, som vi vægter så højt.

Som runner/opvasker lover vi dig en hverdag med fart over feltet. Dine vigtigste opgaver er opvask af service, gryder og maskiner og samtidig sørge for, at både opvaske- og serviceområde fremstår ryddeligt og rent.

Stillingen vil være på deltid. Tidligere erfaring er en fordel, men ikke et krav. Det absolut vigtigste er din indstilling og dit gåpåmod.


Ansøg nu

Hvem er du? (Fælles for alle opslåede stillinger)

 • Du mestrer både dansk og engelsk
 • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
 • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
 • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
 • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude, og som tænker selvstændigt
 • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder (Fælles for alle opslåede stillinger)

 • Fuldtid- og deltidsstillinger med mulighed for en masse ansvar
 • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
 • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
 • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
 • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med info om dig selv til job@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Skriv i emnefeltet, hvilket job du ønsker at søge. 

Ansøgningsfrist: 20. april

OBS! Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når de rette profiler er fundet.