Flotte selskabslokaler placeret centralt i København

– Elegant festlokale i hjertet af København

Københavns smukkeste lokation

Hjertet i Kosmopol er den imponerende festsal der fremstår ekstremt charmerende og indbydende med sin originale stuk, relieffer og pompøse lysekroner. Festsalene er fantastisk til forskellige lejligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi har gode erfaringer med en bred palet af arrangementer og festlige lejligheder herunder gallamiddage, prisuddelinger, julefrokoster og receptioner. Derudover indbyder stedets rammer også til livets vigtige fester så som barnedåb, konfirmationer, fødselsdage og sidst men ikke mindst bryllupper.

Unikke setup’s

Festsalen kan indrettes og anvendes til fantasifulde events og fester, og qua sin markante loftshøjde føles det hele meget rummeligt og det rummer unikke muligheder for oppyntning og borddækning. Vi laver det efter jeres ønsker og behov, hvad enten I ønsker siddende spisning ved almindelige borde eller en uformel stående taffel ved høje borde.

Central beliggenhed

Kosmopol har en af de mest centrale beliggenheder i hjertet af København på Fiolstræde lige ved Nørreport Station og kun et stenkast fra Strøget. Det er selvsagt nemt at komme dertil med offentlige transportmidler, og infrastrukturen er selvsagt fremragende da både busser, Metro og tog kører døgnet rundt. Derudover findes der adskillige overnatningsmuligheder i området i form af hostels og hoteller.

Fakta

Plads: op til 150 siddende.
Adresse: Fiolstræde 44, 1171 København K.
Offentlig transport: 25m (Metro og Bus)

Ring til os på +45 69 15 69 82  og hør næmere

Bryllup

Se et eksempel på hvordan dit drømmebryllup kunne komme til at se ud ved Kosmopol

Firmafest

Se et eksempel på hvordan din firmafest eller reception kan holdes ved Kosmopol

Priser

Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke Kosmopol

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

 

 

 

Har denne mulighed vagt jeres interesse?

Eller kan vi på anden måde være behjælpelig til jeres næste arrangement, så er I altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Send os gerne en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab. Fang os på mailen – vi vender altid hurtigt tilbage.

Kosmopol

– Københavns flotteste festsal

 

Den imponerende festsal indbyder – med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner – til både den intime og storslåede middag; til julefrokosten, fødselsdagen eller receptionen, og selvfølgelig til højtideligheder såsom bryllupper og konfirmationer. Salen egner sig til enhver form for fest.

Festsalen er på én gang både rummelig og stemningsfuld. Der er mulighed for at indrette salen, præcis som I ønsker det – uanset om ønsket er et stående arrangement eller siddende bespisning ved rund- eller langborde. Den smukke sal kan rumme fra alt imellem 30 og helt op til 150 gæster.

Vi vil løbende fremvise lokalet for interesserede samt komme med fleksible muligheder og løsninger, der vil passe til netop jeres ønsker. Send en mail på salg@diningsix.dk for mere info og eventuelle fremvisninger.

 

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepoliti

 


Har du spørgsmål om allergener skriv til info@diningsix.dk

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C

Kontakt os
close slider