Flotte selskabslokaler placeret centralt i København

– Elegant festlokale i hjertet af København

Vores faste samarbejdspartner Anna Nørgaard fra Pift har mere end 10 års erfaring i event- og bryllups- planlægning og afvikling.
Ønsker I mere end bare at booke lokale og catering? Så kan Anna sikrer jer en professionel indsigt og kreativ sparring der sikrer jer at I udnytter jeres budget bedst muligt, samt får det meste og bedste ud af jeres arrangement.  

Skriv på anna@thepift.com

Københavns smukkeste lokation

Festsalen kan indrettes og anvendes til fantasifulde events og fester, og qua sin markante loftshøjde føles det hele meget rummeligt og det rummer unikke muligheder for oppyntning og borddækning. Vi laver det efter jeres ønsker og behov, hvad enten I ønsker siddende spisning ved almindelige borde eller en uformel stående taffel ved høje borde.

Central beliggenhed
Kosmopol har en af de mest centrale beliggenheder i hjertet af København på Fiolstræde lige ved Nørreport Station og kun et stenkast fra Strøget. Det er selvsagt nemt at komme dertil med offentlige transportmidler, og infrastrukturen er selvsagt fremragende da både busser, Metro og tog kører døgnet rundt. Derudover findes der adskillige overnatningsmuligheder i området i form af hostels og hoteller.

Hjertet i Kosmopol er den imponerende festsal der fremstår ekstremt charmerende og indbydende med sin originale stuk, relieffer og pompøse lysekroner. Festsalene er fantastisk til forskellige lejligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi har gode erfaringer med en bred palet af arrangementer og festlige lejligheder herunder gallamiddage, prisuddelinger, julefrokoster og receptioner. Derudover indbyder stedets rammer også til livets vigtige fester så som barnedåb, konfirmationer, fødselsdage og sidst men ikke mindst bryllupper.

Lokalerne kan rumme op til 350 gæster afhængig af arrangementets karakter, og med både scene, caféborde, bar samt alm. stole og borde, så er det kun fantasien, der sætter grænserne for festen.

 

Information

Plads: op til 150 siddende.
Adresse: Fiolstræde 44, 1171 København K.
Offentlig transport: 25m (Metro og Bus)

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Priser


Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke Kosmopol

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Selskab på vores restauranter

Vi tilbyder et bredt udvalg af selskabsmenuer på vores forskellige restauranter, som ligger på centrale beliggenheder både i Aarhus og København.

Restaurant KöD

Kød fra Danmark, Uruguay, Australien og USA

Restaurant Basso

Italiensk social dining

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Bestil nytårsmenu