Selskabsmenu
Kort tekst om selve menuen

Foccaciabrød
Olivenolie & rosmarinsalt

Forret
Rilette af hvid fisk – Rugbrødscrumble & urtesalat
Gazpacho – Spansk, kold tomatsuppe serveret med malt grissini & spæde grøntsager
Hovedret
Okseroast – Uruguay
Unghanebryst – Syltede tyttebær
Salat – Årstidens grønt, æble, beder, ristede kerner & sesam
Tomat & bønnesalat – Feta & stegt chorizo
Rosmarinstegte petite kartofler
Kraftig nedkort portvinsglace
Dessert
Kraftig chokoladekage – Crumble & passionscoulis
[firtal_catering_form id=2]]
Guidelines og betingelser
Administrations kontor
København
Nørregade 28a
DK-1165 København K
Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C
69 15 69 82
info@diningsix.dk
www.diningsix.dk
CVR: 38342835
Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik
Køkken og afhentning
København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S
Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C