Selskabsmenu

Kort tekst om selve menuen

Foccaciabrød

Olivenolie & rosmarinsalt

Forret

Rilette af hvid fisk – Rugbrødscrumble & urtesalat

Gazpacho – Spansk, kold tomatsuppe serveret med malt grissini & spæde grøntsager

Hovedret

Okseroast – Uruguay
Unghanebryst – Syltede tyttebær
Salat – Årstidens grønt, æble, beder, ristede kerner & sesam
Tomat & bønnesalat – Feta & stegt chorizo
Rosmarinstegte petite kartofler
Kraftig nedkort portvinsglace

Dessert

Kraftig chokoladekage – Crumble & passionscoulis

[firtal_catering_form id=2]]

Guidelines og betingelser

 

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C