Kom til Sunday Roast & søndagsforkælelse hos KöD

KöD Aarhus har serveret Sunday Roast for glade aarhusianere siden maj måned i år med stor succes. Gæsterne nyder godt af søndagslækkerierne, og nu får københavnerne samme mulighed hos byens to KöD-restauranter. Kom med til Sunday Roast & søndagsforkælelse hos Restaurant KöD hver søndag resten af 2018.

I samarbejde med Izel Mourier, Brand Manager – KöD

Normalvis holder både KöD København og KöD Vesterbro åbne døre hver søndag, men nu kommer der et skarpt tilbud som søndagsforkælelse på menuen. Første gang denne søndag 5/8. Fremover kan KöD-gæsterne hver søndag nyde restauranternes møre Tri-Tip Roast fra Uruguay med side orders: Steak Fries à la KöD, årstidens salat og restaurantens hjemmelavede bearnaise. Og der vil være rigeligt af det! Menuen er ad libitum, og køkkenet vil stå klar til at fylde gæsternes glade søndagsmaver til en skarp pris!

Der er selvfølgelig mulighed for at bestille fra restaurantens á la carte-menu, hvor du finder et bredt udvalg af møre udskæringer fra Uruguay, Australien, USA og Danmark.

Roast-udskæringen er normalvis ikke at finde på restaurantens menukort, så kom ind og prøv noget nyt eller nyd din favoritbøf – vi lover at gøre dig mæt uanset hvad på din søndag.

Sunday Roast tilbydes på alle tre KöD-restauranter hver søndag resten af år 2018!


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus