Kok til Restaurant Klokken

Restaurant Klokken er det nyeste skud på stammen af koncepter fra DiningSix. Det overordnede koncept er klassisk dansk mad og smørrebrød, både til frokost- og aftenservering.

Klokken har ikke til hensigt at revolutionere eller ”twiste” klassiske danske retter, men derimod at være tro mod traditioner og sikre kvalitet ved brug af kun de bedste råvarer.

Restaurant Klokken har beliggenhed i hjertet af Aarhus på Mindegade. Temaet er dansk mad, med kvaliteten på råvarerne i fokus og hyggelig stemning. Vi har frokost og aften åbent, og serverer mad til både ala carte og større selskaber.

Som kok hos Klokken vi du indgå i et ungt og dynamisk team der alle får muligheder for at komme med inputs til menuen, arbejdsgangen og konceptet.

Arbejdsopgaverne vil typisk bestå af service i åbningstid, opbakning og varebestilling.

Vi kræver at du er uddannet kok og har lyst til at knokle igennem for at nå vores altoverskyggende mål: At levere et produkt der betyder at vores gæster går glade fra restauranten hver dag.

Du skal være dansktalende, trives med at have travlt og være fleksibel og selvkørende, da arbejdsdagene varierer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt humør, høj kvalitet og masser af fart over feltet. Fordelagtige personalefordele og løn efter kvalifikationer. Rig mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt, samt bibeholde og forbedre samarbejde mellem kollegaer og ledere i hverdagen.

Send en kort beskrivelse af dig selv personligt og fagligt. Vedlæg CV og billede, og send den til job@diningsix.dk

 

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C