November: KöD går ind i kampen mod tortur

KöD går ind i kampen mod tortur

1. november 2017

Konkurrencen skærpes, når vores tre KöD-restauranter kæmper om at samle flest penge ind til velgørenhedsorganisationen DIGNITY i november måned.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

I den kommende måned søsætter KöD således flere initiativer for at støtte op om DIGNITYs kamp mod brugen af tortur samt organisationens indsats til at hjælpe torturoverlevere og deres familier til et bedre liv. Det sker gennem en intern konkurrence vores tre KöD-huse imellem, hvor det for dem gælder om at indsamle flest penge ind til det gode formål.

DIGNITY Cocktail

Iblandt initiativerne findes blandt andet den særlige DIGNITY Cocktail. Denne består af vodka, hjemmelavet limonade samt bitters, og i hele november vil KöD donere både vareforbrug samt drinkens pris på 75 DKK direkte til DIGNITY på samtlige DIGNITY Cocktails, der bestilles i november.

Vind et gavekort på 10.000 DKK

Vores kødglade gæster kan dog også støtte op om projektet, selvom de ikke har tørst. I vores tre restauranter vil du finde en stor indsamlingskrukke, og har du ikke kontanter på dig, så er det også muligt at donere via MobilePay eller ved en bankoverførsel. Alle, der donerer – uanset beløbets størrelse – vil være med i lodtrækningen om et gavekort på 10.000 DKK til brug i vores KöD-restauranter.

Vi håber at blive mødt med en masse opbakning til projektet, og derfor skal præmien selvfølgelig også afspejle den taknemmelighed, vi føler over for alle de bidrag, vi modtager – store som små, fortæller Morten Pedersen, Direktør & Partner i DiningSix.

Intern KöD-kamp

Foruden et nøk opad på karma-kontoen, har de tre KöD-restauranter også mulighed for at vinde en præmie for indsatsen. Den restaurant, der formår at indsamle flest penge i kontante donationer samt sælge flest DIGNITY Cocktails vil nemlig modtage en såkaldt “Festpakke”

Det præcise indhold vil jeg ikke afsløre nu, men det er i hvert fald alt sammen noget, der vil være med til at sætte lidt ekstra kulør på personalehyggen i resten af år 2017, røber Morten Pedersen. 

Læs mere om DIGNITY og organisationens arbejde på organisationens website