27. juni 2018

Hånd i hånd følger bøffer og vine, men menuen på DiningSix’ 3 KöD-restauranter byder også på lækre cocktails, du kan fornøje dig med både før, under og efter maden.

Af: Izel Mourier, Praktikant – Restaurant KöD

Her er både det syrlige, søde og bitre. Det mandige og det mere tøsevenlige. Der er gamle kendinge på kortet og originale cocktails udtænkt af KöD’s egne bartendere.

Vi har fået inspiration fra klassiske cocktails og tilsat vores eget twist. Det er simple, familiære cocktails med tanke på at favne bredt, fortæller eventansvarlig Petar Sant Vrkic, der har arbejdet som bartender i mange år i det københavnske natteliv samt har undervist på en bartenderskole.

Det læskende drinkskort starter ud med KöD’s signaturcocktail: Lemonade à la KöD; en cocktail med en bund af vodka, fyldt op med KöD’s hjemmelavede citronlemonade, toppet med angostura og en skive frisk citron. En syrlig og sød cocktail – perfekt til sommer, lette forretter og desserter. Hvis du lyster lidt kaffe efter maden og samtidig er tørstig efter et KöD-twist, er restaurantens Espresso Martini et godt bud. Serveret i cocktailglas med blødt kaffeskum på toppen, får du en blanding af vodka, kahlua og skarp espresso – iskold.

Serveret i cocktailglas med blødt kaffeskum på toppen

De lidt sødere drinks til de lidt sødere damer er baseret på klassiske cocktails. Du kender nok den eksotiske Pina Colada. Her serverer KöD deres egen udgave af drinken med navnet Coconut. Den er delt op i to med kokosskum på toppen – lige til at dyppe læberne i.

Alle elsker passionsfrugt og her har vi lavet cocktailen Kuypers Passion. Drinken er bygget på vodka, citron og passion – en simpel cocktail, perfekt til den søde tand. Endnu en sød cocktail er vores Cuban Flower, inspireret af Old Cuban, forgængeren for Mojito. Den er lavet med rom og lime og lidt hyldeblomst for at give den et frisk twist, fortæller Petar.

Sex On The Beach har også været i tankerne, da bartenderne begyndte at brygge. Her lyder det på en De’Peach Mode i stedet. Cocktailen er en blanding af vodka, aperol, friskpresset appelsinjuice og ferskenlikør. Hvis du kan lide at lege i en mere spicy boldgade, vil vi anbefale en slurk af KöD’s Spicy Tommy-cocktail. Den er inspireret af en Tommys Magarita tilsat chililikør, for at give den et twist.

Nogle ting skal der ikke pilles ved, og Gin & Tonic er en elsket klassiker blandt de fleste. KöD’s udvalg af gin spænder bredere end et par flasker og byder blandt andet på Beefeater, Bombay, Tanqueray, Hendricks og Monkey 47, så du kan nyde din cocktail, som DU bedst kan lide den. Her kan du vælge at lade din foretrukne gin akkompagnere af den aldrig skuffende Fever Tree Indian Tonic. Herligheden toppes med en skive frisk agurk og friskkværnet peber.

Er du mere til bobler, har KöD også dét. Der er mulighed for cava på glas og hvis ikke bobbel-lysten er stillet her, er der mulighed for en variation af forskellige kolde, poppende flasker champagne.

Kom ind og forsøg dig med et KöD-twist og en cocktail!