6. maj: KöD Aarhus inviterer indenfor til Sunday Roast

6. maj: KöD Aarhus inviterer indenfor til Sunday Roast

24. april 2018

Søndag den 6. maj holder KöD Aarhus ekstraordinært åbent og inviterer indenfor til konceptet Sunday Roast. Her kan man som gæst få stillet sulten med restaurantens lækre og møre Tri-Tip udskæring fra Uruguay akkompagneret af diverse side orders – selvfølgelig ad libitum og til en skarp søndagspris.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

KöD Aarhus har normalvis lukket om søndagen, men søndag den 6. maj slår restauranten dørene op til et særligt arrangement kaldet “Sunday Roast”.

Vi har før afholdt Sunday Roast med stor succes. Dengang var det i de tidligere lokaler i Skolegade, så nu vil vi selvfølgelig gerne invitere indenfor til et lignende arrangement på vores nye adresse ved åen, fortæller Rasmus Ravnested, Distriktchef i DiningSix.

Sunday Roast refererer til en middag med den særlige Tri-Tip udskæring fra Uruguay, som normalvis ikke er at finde på KöD’s À la Carte-kort. Det møre kød bliver ledsaget med KöD’s Steak Fries, årstidens salater samt bearnaise, og restauranten lover, at der vil være rigelige mængder af det hele:

Denne aften kører vi med ad libitum på både kød, side orders og bearnaise, så vi lover, at folk går mætte og glade fra restauranten, fortæller Rasmus Ravnested.

♦ Den særlige Sunday Roast-menu gælder søndag den 6. maj, hvor der kan bookes bord i tidsrummet 17.00-20.00

♦ Udover Sunday Roast-menuen er det denne dag også muligt at bestille fra vores Á la Carte-kort


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus