KöD Aarhus åbnet i nye lokaler på Åboulevarden

KöD Aarhus åbnet i nye lokaler på Åboulevarden

21. september 2017

KöD Aarhus har fået vokseværk og er rykket til nye, større lokaler lige ved åen, på det pulserende Åboulevarden. Den høje kvalitet og personlige service, som de århusianske kødelskere har været vant til hidtil følger selvfølgelig med.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

KöD Aarhus åbnede første gang i august 2014 i de charmerende lokaler på Skolegade 21, og var dermed den første KöD-restaurant på stammen. Efter at lokalerne har været brugt til restauration i mere end 30 år trængte de selvsagt til en kærlig og omsorgsfuld hånd. Samtidig og siden åbningen har KöD Aarhus haft vokseværk i takt med, at restauranten er blevet favoritsted for flere og flere kødhungrende århusianere; Derfor, da vi fik chancen for lokalerne ved åen, var vi ikke i tvivl. Det bliver en større, flottere og mere unik restaurant end den forhenværende, som vi glæder os til at komme i gang med, fortæller Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix

Restauranten ved åen kommer til at kunne huse flere gæster samtidig med, at der vil være flere og mere unikke muligheder for private selskaber uanset størrelse. De nye omgivelser og muligheder havde byens interesserede mulighed for at opleve med egne øjne, da KöD Aarhus slog dørene op til Åbent Hus torsdag den 7. september på Åboulevarden 23.

Følg @koedaarhus på Facebook for at se alle billederne fra den succesfulde åbningsdag eller kom forbi os og se de flotte lokaler med egne øjne.


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus