Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

NYHED: Få leveret mad fra Klokken igennem Wolt

Nu er der godt nyt til alle sultne sjæle i Aarhus. Fra i dag kan du nemlig få leveret skønne, danske klassikere fra Klokken Aarhus direkte hjem til dig igennem Wolt.

Klokken Aarhus har nu i over et år budt sine gæster indenfor til dansk mad og hygge i Mindegade både til frokost og aften. Her får man serveret traditionelle, danske retter i store portioner med dertilhørende jordnær og personlig service. Men nu er der en glædelig nyhed til alle de lækkersultne i Aarhus, der ønsker at nyde de danske klassikere derhjemme i stedet. Fra og med i dag er det nemlig muligt at bestille en række af de danske hofretter fra Klokkens menukort som take-away, bragt hjem til dig igennem Wolt. 

Vi har store forventninger til samarbejdet med Wolt. Klokken bliver den første restaurant i Aarhus, der tilbyder klassisk dansk mad igennem Wolt, så vi glæder os enormt meget til at kunne mætte endnu flere munde end vi allerede gør, siger Jakob Rudbeck, Konceptchef hos Klokken

Klokken har udvalgt fire af de mest populære retter fra menukortet til levering gennem Wolt. Her er der tale om en god omgang stegt flæsk med persillesovs, klassikeren Boller i karry, som du kender og elsker den, en stor portion Biksemad ”med det hele” samt tarteletter af hjemmelavede skaller og klassisk fyld af hønsekød & asparges. Prismæssigt ligger retterne mellem 139-189 kroner og har du brug for at slukke tørsten, så tilbyder Klokken også et udvalg af både øl, sodavand og limonade som take-away. 

Er du også blevet lækkersulten? Så bestil din frokost eller aftensmad som take-away fra Klokken her

Har du mere lyst til smørrebrød, så kan dette bestilles direkte igennem restauranten

Bestil nytårsmenu