NYHED: Få leveret mad fra Klokken igennem Wolt

Nu er der godt nyt til alle sultne sjæle i Aarhus. Fra i dag kan du nemlig få leveret skønne, danske klassikere fra Klokken Aarhus direkte hjem til dig igennem Wolt.

Klokken Aarhus har nu i over et år budt sine gæster indenfor til dansk mad og hygge i Mindegade både til frokost og aften. Her får man serveret traditionelle, danske retter i store portioner med dertilhørende jordnær og personlig service. Men nu er der en glædelig nyhed til alle de lækkersultne i Aarhus, der ønsker at nyde de danske klassikere derhjemme i stedet. Fra og med i dag er det nemlig muligt at bestille en række af de danske hofretter fra Klokkens menukort som take-away, bragt hjem til dig igennem Wolt. 

Vi har store forventninger til samarbejdet med Wolt. Klokken bliver den første restaurant i Aarhus, der tilbyder klassisk dansk mad igennem Wolt, så vi glæder os enormt meget til at kunne mætte endnu flere munde end vi allerede gør, siger Jakob Rudbeck, Konceptchef hos Klokken

Klokken har udvalgt fire af de mest populære retter fra menukortet til levering gennem Wolt. Her er der tale om en god omgang stegt flæsk med persillesovs, klassikeren Boller i karry, som du kender og elsker den, en stor portion Biksemad ”med det hele” samt tarteletter af hjemmelavede skaller og klassisk fyld af hønsekød & asparges. Prismæssigt ligger retterne mellem 139-189 kroner og har du brug for at slukke tørsten, så tilbyder Klokken også et udvalg af både øl, sodavand og limonade som take-away. 

Er du også blevet lækkersulten? Så bestil din frokost eller aftensmad som take-away fra Klokken her

Har du mere lyst til smørrebrød, så kan dette bestilles direkte igennem restauranten


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus

Er du madglad?

Bliv en del af vores madglade univers og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så vil du fremover høre fra os, når vi har spændende nyheder at fortælle eller ekstra særlige fordele at tilbyde dig.

Dette kan være til vores restauranter KöD, Basso eller Klokken i Aarhus og København, eller til vores webshop, hvor du kan bestille vores mad som catering direkte hjem til dig.

Vi glæder os til at dele mange gode madoplevelser med dig!

Vi sender kun nyhedsbreve ud, når vi virkelig har noget på hjertet, og når vi har noget ekstra godt at tilbyde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.