Kløvermarken

– Elegant festlokale i København

Hyggelige og unikke selskabslokaler på amager

I grønne omgivelser finder du vores flotte og rummelige selskabslokale; perfekt til både den intime familiesammenkomst eller store festlighed Lokalet har et smukt lysindfald fra de store vinduespartier, der omkranser lokalet – dette giver en hyggelig stemning. Lokalets centrale beliggenhed i København – kun 10 min. fra hovedbanegården – kombineret med omkringliggende grønne arealer samt gode parkeringsforhold gør dette selskabslokale til noget helt unikt.

Stor terrasse

Start din fest ud med bobler og appetizers i det fri på den dertilhørende XXX m2 store terrasse og giv din fest en ekstra dimension i de friske forårsmåneder eller lune sommeraftener. Terrassen danner de perfekte rammer til de gæster, der ønsker at trække lidt luft eller blot dele gode snakke og stunder.

Med Kløvermarken og DiningsSix oplever du en stemning og et miljø, der giver inspiration til enhver type arrangement. I vores store, åbne og lyse lokaliteter er der gode muligheder for bevægelsesfrihed. Vores professionelle medarbejdere har stor erfaring med gennemførelse af såvel store som små selskaber og arrangementer og er med til at sikre rammerne for en vellykket afvikling.

Fakta

Plads: op til 150 spisende
Adresse: Raffinderivej 8, 2300 København S
Parkeringsmuligheder: Rigtigt gode
Offentlig transport: Metro: 1,5 km – Bus 20m Rute 37
Lokalet kan deles op så der er fx er legeoområde til børn.

Ring til os på +45 69 15 69 82  og hør næmere

Bryllup

Se et eksempel på hvordan dit drømmebryllup kunne komme til at se ud ved Kosmopol

Firmafest

Se et eksempel på hvordan din firmafest eller reception kan holdes ved Kosmopol

Priser

Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke Kosmopol

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

 

 

 

Har denne mulighed vagt jeres interesse?

Eller kan vi på anden måde være behjælpelig til jeres næste arrangement, så er I altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Send os gerne en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab. Fang os på mailen – vi vender altid hurtigt tilbage.

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepoliti

 


Har du spørgsmål om allergener skriv til info@diningsix.dk

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C

Kontakt os
close slider