Klassisk Julemenu

Julemad ud af huset som ankommer klar til servering

Start julefrokosten ud med sild, hjemmerørt hønsesalat og sprøde fiskefileter og glæd dig til en hovedret, der bl.a. byder på klassisk julesteg og lækre frikadeller med alt hvad der hører sig til. Du og dine gæster slutter naturligvis menuen af med en skøn ris á la mande med lun kirsebærsauce og ristede mandler. Vi garanterer at jeres julebord vil emme af juletradition og julestemning.

Klassisk julemenu leveres/afhentes anrettet og klar til servering. De varme retter ankommer i varme kasser. Så du kan nyde tiden med dine gæster.

Gratis mandelgave medfølger!

VÆRDI 250 kr.-

Køb nu og få et gavebevis med på 250 kr.- til en valgfri DiningSix restaurant. 

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Pratisk info om Klassik Julemenu

Ankommer klar til servering

Vi har valgt at tilbyde en løsning, der giver den fulde Julemad ud af huset oplevelse til jeres julefrokost. Julemenuen er i høj kvalitet og tilberedt af vores dygtige kokke, så I kan nyde hinandens selskab, og ikke spilde tiden med kedelige køkkenopgaver. De eneste valg I skal træffe er hvilken dato I vil afholde julefrokosten og om I vil have, at vi leverer, eller om I selv vil hente maden i Århus eller København.

 • Klassik Julemenu er anrettet på fade eller i skåle alt efter bestillingens størrelse. Se videoen for visuelt udtryk

 • De varme retter i Klassisk Julemenu ankommer i termokasser. Kasserne er indrettet således, at de åbnes som en “låge”, og maden trækkes ud vandret.

 • Den Klassiske Julemenu holder sig varm og lækker i termokasserne i ca. 2 timer efter modtagelsen. Undlad blot at åbne de varme termokasser, før I er klar til at servere.

 • De kolde retter i vores Klassisk Julemenu er i kasser for dem selv. Så både varme og kolde elementer forbliver i rette temperatur indtil servering. 

 • Den klassisk julemenu leveres i henhold til det bestilte spisetidspunkt. Det vil sige, at I kan modtage maden op imod en time før servering og helt frem til 10 minutter inden.

 • Priser for levering finder du under afhentning & levering i bestillingsformularen.

 • Køb af levering af Klassisk Julemenu inkluderer også afhentning af termokasserne og brugt service. 

 • Gavebevis med en værdi af 250 kr.- medfølger som mandelgave. Gavebeviset kan bruges på en valgfri DiningSix restaurant.

 • Du kan frit afbestille din ordre frem til 4 dage før festen Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
 • Man-fredag: 09:00 – 15:00
 • Lørdag: 09:00 – 15:00
 • Søndag: Lukket

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.
 • Klassik julemenu – Luksus

  Opgrade og gå all in på din julefrokost

Hvorfor julemad ud af huset ?

Igen i år tilbyder DiningSix Julemad ud af huset med al den lækre julemad, du kender fra det perfekte julebord. Vi har sammensat en julemenu, der tager udgangspunkt i den klassiske julemad, vi mener hører en perfekt julefrokost til.

Når du bestiller varm julemad ud af huset i København og Århus fra Diningsix, vil du opleve, at du får en julemenu, der fornøjer alle dine gæster og dig selv inklusiv. I slipper for besværet med tilberedning af julemaden. I kan derfor nyde julefrokosten sammen – uden forstyrrelser! Julemenuen kommer klar til servering. Har du ikke prøvet at få leveret julemad før så er det ikke for sent, men nærmer på tide, at I får prøvet vores julemad.

Tidsperiode for bestiling af julefrokost ud af huset 2020?

DiningSix kan levere julefrokost ud af huset fra den 6 november 2020 og frem til 31 Januar 2021. Det gælder alle julemenuer fra 2020. Hvis du er klar til at springe madlavningsstressen over, så læg din årlige julefrokost i vores kyndige hænder!

Hvor mange julemenuer ud af huset kan jeg bestille?

DiningSix julemenuer ud af huset kan leveres helt ned til 4 kuverter, og vi har intet maximum antal på vores julemenuer. Ønsker I julemad ud af huset til store firmajulefrokost kan det være en god ide at være ude i god tid og at kontakte os via telefon inden du afgiver bestillingen.

Hvem laver julemad ud af huset ?

DiningSix har restauranter og catering-køkkener i både Århus og København. Her arbejder fuldtidskokke, der hver eneste jul står for at lave lækker julemad ud af huset, som vi andre kan nyde til vores julefrokost.

For vores kokke er julefrokost sæsonen en sjov tid, der som oftest er travl. De nyder at glæde de mange glade julefrokost deltager, der får leveret den gode julemad rundt om i landet. Slip for alt besværet med tilberedning af julefrokosten og lad vores kokke gøre det, de er bedst til; at lave dansk, klassisk julemad ud af huset – leveret lige til døren.

Bestil nytårsmenu