Tjener søges til Keyser Social – Asiatiske restaurantkoncept i københavn

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Brænder du for at give dine gæster en god oplevelse? Så er du måske den helt rigtige tjener til vores team af Keysere!

Vi er så heldige at være en del af en branche i rivende udvikling, og hvor der er udvikling er der forandring. Derfor er det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og kan navigere i dynamik og forandring med et stabilt og positivt humør. Se de ledige stillinger nedenfor:


Tjenere

Brænder du for at give dine gæster en god oplevelse?
Som tjener er det din fornemmeste opgave at sørge for – sammen med dine kollegaer – at vores gæster har en skøn restaurantoplevelse og ikke mangler noget i løbet af deres besøg. Vi vægter vores gæsters oplevelse højt, samtidig med at vi stræber efter et godt, sundt og lærerigt arbejdsmiljø.

Som tjener vil du opleve fleksible arbejdstider, typisk mellem kl. 15-02. Vi er så heldige at være en del af en branche i rivende udvikling, og hvor der er udvikling er der forandring. Derfor er det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og kan navigere i dynamik og forandring med et stabilt og positivt humør.

Vi forventer, at du har nogen eller en del erfaring fra samt kendskab til restaurationsbranchen, men allervigtigst er det dog, at du er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer.

Hvem er du?

  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude, og som tænker selvstændigt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder 

  • Muligheden for at være med til at starte og forme et helt nyt restaurantkoncept
  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med info om dig selv til job@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Notér venligst “Keyser Social København” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2021

OBS! Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når de rette profiler er fundet.