Skip to main content

Klassik Julemenu – Kold
Tilberedningsvejledning


Hvad skal bruges:

  • 1 stk. skærebræt
  • 1 stk. brødkniv
  • 1 stk. kniv til at skære kødet
  • Diverse tagtøj til at sætte i fadene

Tænd ovnen på varmluft 180° og lad den varme op til de 180°
OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN!

Tænd ovnen på varmluft 180° og lad den varme op til de 180 grader


Forret:


Når ovnen er varm, sæt fiskefilet ind og giv dem ca. 20 minutter.
Skær citron i både, ca. 8-10 stk. pr. citron


Hovedret


En halv time før I ønsker at spise hovedret, sættes andelår og kartoflerne ind i den forvarmede ovn.
Sæt minuturet til 10 minutter.
Når uret ringer, sættes frikadeller ind i ovnen til andelår og kartofler.
Sæt nu minuturet til 15 minutter
Sovsen varmes i en gryde
Rødkålen lunes i en gryde
Når uret ringer, er maden færdig og tages ud af ovnen.


Så er jeres julefrokost klar! VELBEKOMME!


OVERSIGT OVER OPVARMNINGSTIDER PÅ 180°:
Fiskefilet: 20 minutter
Kartofler: ca. 25 minutter
Andelår ca. 25 minutter
Frikadeller: ca. 15 minutter
Rødkål: ca. 10 minutter
Sovsen: ca. 10 minutter


Tilkøb:
Leverpostej: ca. 15 minutter (sættes ind sammen med frikadeller)
Tarteletter: ca. 5 minutter
Høns i asparges: Lunes i gryde under omrøring – ca. 10-15 minutter