Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

DiningSix Julemenu
Tilberedningsvejledning


OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

    Mens forretten nydes tændes ovnen på varmluft 180°
  1. En halv time før I ønsker at spise hovedret, sættes svinesteg og kartoflerne ind i den forvarmede ovn.
  2. Sæt minuturet til 10 minutter.
  3. Når uret ringer, sættes frikadeller ind i ovnen til flæskesteg og kartofler.
  4. Sæt nu minuturet til 15 minutter
  5. Sovsen varmes i en gryde
  6. Rødkålen lunes i en gryde
  7. Når uret ringer er maden færdig og tages ud af ovnen.
  8. Nu mangler du blot at skære Svinestegen ud. Så er jeres julefrokost klar! 

OVERSIGT OVER OPVARMNINGSTIDER PÅ 180°:

  • Julesteg: ca. 25 minutter
  • Kartofler: ca. 25 minutter
  • Frikadeller: ca. 15 minutter 
  • Rødkål: ca. 10 minutter
  • Sovsen: ca. 10 minutter  

OBS! Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 1 til 0,5 cm). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.