God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Årets

Julemenuer

– Enkelt, nemt & lækkert
Få maden til din julefrokost leveret lige til døren

Fantastisk mad og service ved julefrokost

Fuldkommen og enestående oplevelse. Service er fantastisk – der har været en super god dialog fra dag 1. De har været fleksible og hjælpsomme. Kommer med inputs og god vejledning. Maden er super super god – der var ikke én eneste af vores gæster som havde en negativ kommentar. Derimod var mange yderst begejstret og flere ville vide hvor maden kom fra. Levering og returnering var helt og aldeles jf aftale. Det var i helhed helt utrolig godt.

Jonas via Trustpilot

Årets

Julemenuer

– Enkelt, nemt & lækkert
Få maden til din julefrokost leveret lige til døren

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Tips til en god julefrokost

5 gode råd til hvordan du redder årets julefrokost

I takt med, at efteråret banker på døren, begynder forberedelserne til årets julefrokoster også så småt at nærme sig. Og om vi vil det eller ej, kommer kutyme for, hvordan vi afholder julefrokoster i år bare til at være anderledes. Dog betyder anderledes ikke, at julehyggen og den festlige stemning behøver at være en by i Rusland. Står du og skal til at planlægge julens begivenheder, har vi derfor samlet 5 gode råd til, hvordan du sikrer, at dette års julefrokost afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt uden at der gås på kompromis med festlighederne.

Begræns antallet af gæster og kom hinanden mere ved

Selvfølgelig har store arrangementer, med hele kontorets medarbejdere eller samtlige af dine fætre og kusiner en helt bestemt atmosfære. Det har sin charme at være til en kæmpe fest, men til tider kan disse begivenheder også blive lidt for upersonlige. Julen er jo trods alt hjerternes fest, og hvilken bedre måde at fejre dét på end at afholde mindre julefrokoster, med personer som du virkelig holder af. Begrænser du antallet af gæster til julefrokosten, udviser du ikke kun samfundssind, men du åbner også op for muligheden for at komme samtlige personer til begivenheden mere ved. 

Prioritér kvalitetspræget mad og undgå deling af service

Med færre gæster muliggøres potentialet for at kunne prioritere en julemenu, som er lidt udover det sædvanlige. Er der mange munde at mætte til en stor julefrokost, vælger arrangører ofte billigere alternativer, som måske ikke ligefrem er en kulinarisk oplevelse. Vælger du at holde en mindre og mere intim julefrokost, er der derfor rent budget og logistik mæssigt bedre mulighed for at vælge en menu, som sparker benene væk under gæsterne. Hos DiningSix tilbyder vi et udvalg af julemenuer, som egner sig perfekt til julefrokosten, hvor smagsløgene helst skal en tur i den syvende himmel. Med vores menuer sparer du også tid ellers brugt på anretning, da alle vores menuer kræver minimal tilberedning. Uanset om du vælger at få leveret maden fra os eller ej, er der en række forholdsregler, du kan tage dig, for at sikre, at serveringen af maden er sundhedsmæssig forsvarlig. Serverer du mad i fade, der deles på bordet, bør du sørge for at have ekstra service klar, så hver gæst har sin egen personlige fadgaffel og dermed ikke sender den samme rundt. Dækker du op på forhånd på denne måde, er der ingen af dine gæster, som behøver at være utrygge ved serveringen af maden, og alle kan i stedet nyde den gode stemning med god samvittighed.

Dyk ned i mocktail verdenen

For mange forbindes julefrokoster måske med snaps og juleøl, men det ER nye tider, så hvorfor ikke også prikke lidt til traditionerne? Det kan man gøre ved at gøre alkoholfri cocktails (de såkaldte mocktails) til fast inventar til julefrokosten. Stort set alle favorit cocktails du kender fra baren, kan laves uden alkohol og stadig have den samme lækre, forfriskende, bitre eller søde smag. Mojito, Bloody Mary og Piña Colada er alle drinks, som er forholdsvis simple at bikse sammen helt uden alkohol. Ved at mindske indtaget af alkohol, begrænser man også smitterisikoen ved en julefrokost. For vi kender det jo alle sammen – vi bliver lidt ekstra kærlige så snart, der kommer alkohol indenbords. En julefrokost med mindre alkohol er derfor ikke kun ekstra corona-venligt, men resulterer også i ingen hovedpine dagen derpå. Men når det så er sagt, så er der jo intet galt i en enkelt snaps…. Eller to… 

Gå all-in på pynten

Blot fordi der skruet ned for gæstelisten, betyder det ikke, at årets julefrokoster ikke skal afholdes med stil. Én måde at skabe den hyggelige og festlige julestemning på, er ved at gå all-in på pynten. Julen og den danske vinter bringer meget fint pynt fra naturen med sig som blandt andet grankogler, gran og enebær. Finder du dit pynt i naturen, bringer du også en dejlig duft med indenfor, som dine gæster helt sikkert vil værdsætte. Er du mere gør-det-selv typen, som foretrækker at blive indendøre, er hjemmelavede kræmmerhuse og julehjerter også en mulighed, som kan være med til at skabe en nostalgisk følelse, der sender dine gæster tilbage til tanker om julen som barn.

Udnyt muligheden for at samles om underholdning 

Til store julefrokoster kan det være svært at samle alle gæsterne til spil, selskabslege eller underholdning. Afholder du en julefrokost for et mindre selskab, er der derimod rig mulighed for at samles om et underholdende indslag på selve aften. Dette kan selvfølgelig være gennem klassiske julelege såsom pakkeleg og pebernød, men hvad med at udfordre kreativiteten en tand mere til dette års julefrokost? En sjov idé til underholdning til julefrokosten kunne være at lave en julequiz. Der findes mange gratissider, hvor man online kan oprette en quiz, som dine gæster kan deltage i via deres smartphone. Om du enten vil lave en quiz med “julens historie”-tema eller en om julemusik, er helt op til dig, da det kun er fantasien, som sætter grænser.

På trods af, at rammerne for årets julefrokoster er nogle helt andre, end hvad vi er vant til, vil vi hos DiningSix gøre vores for, at du får en fremragende aften med en julemenu i verdensklasse.