Ledige stillinger til helt nyt restaurantkoncept i Charlottenlund

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi er netop nu igang med at udvikle et helt nyt restaurantkoncept i Charlottenlund, nord for København, og du har muligheden for at være med helt fra starten af og sætte dit eget præg på stedet.

Bag projektet står REKOM Group, der med mere end 120 barer og diskoteker er Skandinaviens største nattelivskoncern, samt DiningSix, der er driftsvirksomheden bag de populære restaurantkoncepter KöD, Basso, Klokken og Keyser Social, der alle er beliggende på centrale placeringer i hhv. Aarhus, København og Oslo.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den rette til vores nye team, der tilsammen skal være med til at starte og forme et helt nyt koncept. Vi leder lige nu efter en køkkenchef samt både tjenere, kokke og køkkenmedhjælpere.


Køkkenchef
Som de bærende kræfter i køkkenet er det din fornemmeste opgave at lede, strukturere og fordele ressourcerne i køkkenteamet, så I sammen kan give vores gæster en fuldendt madoplevelse udover det sædvanlige. Dine muligheder for indflydelse og medbestemmelse er tilnærmelsesvis uendelige, da du er med til at bygge et nyt koncept op fra bunden. 

Vi forventer, at du er uddannet kok med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering, og at du kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt at køre service om aftenen. 


Kokke
Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. 

Vi forventer, at du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Madlavning skal være mere end en interesse – det skal være din passion, og det skal man som gæst kunne smage og føle. 


Køkkenmedhjælpere
Som køkkenmedhjælper er det din fornemmeste opgave at hjælpe og assistere, hvor der er behov for det, så I sammen kan give vores gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. 

Vi forventer, at du er en holdspiller med et højt arbejdstempo og desuden møder alle slags udfordringer med en positiv indstilling. Derudover så ser vi gerne, at du har en naturlig interesse for mad og drikke. Har du erfaring fra enten hotel, restauration eller catering er det et plus.


Restaurantchef
Som restaurantchef arbejder du tæt sammen med den daglige leder, og sammen med ham er du ansvarlig for restaurantens drift og driftsresultater. Det er din fornemmeste opgave at lede, strukturere og fordele ressourcerne i tjenerteamet og få alle til at spille sammen som et hold. Ydermere er du ansvarlig for de ansattes trivsel (oplæring, motivation, opfølgning) samt at restauranten altid lever op til gæsternes forventninger.

Vi forventer, at du har ledererfaring samt et dybdegående branchekendskab. Derudover så ”går du forrest” og er arbejdsom, ligesom du altid stræber efter at skabe gode øjeblikke for gæsterne såvel som dine kolleger.


Tjenere
Som tjener er det din fornemmeste opgave at sørge for, at vores gæster har en skøn aften og ikke mangler noget i løbet af aftenen.

Vi forventer, at du har nogen eller en del erfaring fra samt kendskab til restaurationsbranchen, men allervigtigst er det dog, at du er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer.

Hvem er du? (Fælles for alle opslåede stillinger)

  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude, og som tænker selvstændigt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder (Fælles for alle opslåede stillinger)

  • Muligheden for at være med til at starte og forme et helt nyt restaurantkoncept
  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med info om dig selv til me@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Skriv i emnefeltet, hvilket job du ønsker at søge. 

Ansøgningsfrist: 31. juli 2020.

OBS! Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når de rette profiler er fundet.