Køkkenpersonale søges til KöD Aarhus

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har for tiden rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige ildsjæle til vores pulserende KöD-restaurant på Åboulevarden i Aarhus.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rigtige til vores team. Vi leder lige nu efter kokke, køkkenmedhjælpere samt runners/opvaskere

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.


Kokke
Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Vi forventer, at du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Madlavning skal være mere end en interesse – det skal være din passion, og det skal man som gæst kunne smage og føle. Desuden skal du kunne varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen


Køkkenmedhjælpere
Som køkkenmedhjælper er det din fornemmeste opgave at hjælpe og assistere, hvor der er behov for det, så I sammen kan give vores gæster en madoplevelse udover det sædvanlige.

Vi forventer, at du er en holdspiller med et højt arbejdstempo og desuden møder alle slags udfordringer med en positiv indstilling. Derudover så ser vi gerne, at du har en naturlig interesse for mad og drikke. Har du erfaring fra enten hotel, restauration eller catering er det et plus.


Runners/opvaskere
Funktionen som runner/opvasker er absolut livsvigtig for en vellykket og gnidningsfri service! Det er nemlig dig, der gør det muligt for både køkkenteamet og tjenerteamet at lave den mad og levere den service og kvalitet, som vi vægter så højt.


Hvem er du? (Fælles for alle opslåede stillinger)

  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude, og som tænker selvstændigt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder (Fælles for alle opslåede stillinger)

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af vores andre restauranter i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til ksj@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart, de rigtige kandidater er fundet.