Ledige stillinger til dansk restaurantkoncept i hjertet af København

Efter at have serveret klassisk dansk mad til det madglade publikum i Aarhus i mere end 2 år er vi nu klar til at udvide vores danske restaurantkoncept, Klokken, med endnu en restaurant – denne gang i København K.

De perfekte lokaler er fundet – nu mangler vi bare det helt rigtige team! Du får nu muligheden for at være med helt fra starten af og sætte dit eget præg på restauranten, der vil have åbent til både frokost og aften.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den rette til vores nye team, der tilsammen skal være med til at kickstarte og forme Klokken København. Vi leder lige nu efter en køkkenchef samt både tjeneransvarlige, tjenere, kokke og køkkenmedhjælpere på både fuldtid og deltid.


Køkkenchef
Som de bærende kræfter i køkkenet er det din fornemmeste opgave at lede, strukturere og fordele ressourcerne i køkkenteamet, så I sammen kan give vores gæster en fuldendt madoplevelse udover det sædvanlige. Dine muligheder for indflydelse og medbestemmelse er tilnærmelsesvis uendelige, da du er med til at modellere og tilpasse Klokken-konceptet til et nyt marked og publikum.

Vi forventer, at du er uddannet kok med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering, og at du kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt at køre service både til frokost og aften. 


Kokke
Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. 

Vi forventer, at du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Madlavning skal være mere end en interesse – det skal være din passion, og det skal man som gæst kunne smage og føle. Derudover så er det selvfølgelig et plus, hvis du – ligesom os – har en forkærlighed for de mange klassikere, det danske køkken har at byde på.


Køkkenmedhjælpere
Som køkkenmedhjælper er det din fornemmeste opgave at hjælpe og assistere, hvor der er behov for det, så I sammen kan give vores gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. 

Vi forventer, at du er en holdspiller med et højt arbejdstempo og desuden møder alle slags udfordringer med en positiv indstilling. Derudover så ser vi gerne, at du har en naturlig interesse for (dansk) mad og drikke. Har du erfaring fra enten hotel, restauration eller catering er det et plus.


Tjeneransvarlige
Som tjeneransvarlig arbejder du tæt sammen med vores Restaurantchef og Køkkenchef, og det er din fornemmeste opgave at lede, strukturere og fordele ressourcerne i tjenerteamet og få alt til at gå op i en højere enhed på dagen/aftenen.

Vi forventer, at du har ledererfaring samt et solidt branchekendskab. Derudover, så “går du forrest” og er arbejdsom, ligesom du altid stræber efter at skabe gode øjeblikke for gæsterne såvel som dine kollegaer.


Tjenere
Som tjener er det din fornemmeste opgave at sørge for, at vores gæster har en skøn restaurantoplevelse til både frokost og aften og ikke mangler noget i løbet af deres besøg.

Vi forventer, at du har nogen eller en del erfaring fra samt kendskab til restaurationsbranchen, men allervigtigst er det dog, at du er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer.


Hvem er du? (Fælles for alle opslåede stillinger)

 • Du mestrer både dansk og engelsk
 • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
 • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
 • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
 • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude, og som tænker selvstændigt
 • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder (Fælles for alle opslåede stillinger)

 • Fuldtid- og deltidsstillinger med mulighed for en masse ansvar
 • Muligheden for at være med til at kickstarte og forme Klokken København
 • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
 • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
 • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
 • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med info om dig selv til jr@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Skriv i emnefeltet, hvilket job du ønsker at søge. 

Ansøgningsfrist: 28. september 2020.

OBS! Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når de rette profiler er fundet. 

Bestil nytårsmenu