Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Knivskarp køkkenmedhjælper søges til Klokken Aarhus

Er du vores nye køkkenmedhjælper?
Lige nu søger vi flere kyndige hænder til vores køkkenteam på hos Klokken Aarhus. Som køkkenmedhjælper hos Klokken får du en gylden mulighed for at udvikle dine færdigheder i et køkken. Det bliver din fornemmeste opgave at hjælpe til, hvor der er brug for det. Sammen med kokkene sørger du for at give vores gæster en fantastisk madoplevelse. 

Vi har brug for dig i dagtimerne og mindst 25 timer om ugen. Vi ser gerne, at du har en naturlig interesse for mad og madlavning. Erfaring fra restaurant, hotel eller catering er et plus, men ikke et krav! Vigtigst af alt forventer vi, at du er en holdspiller og at du møder på arbejde med “ja-hatten” på. Derudover så er det selvfølgelig et plus, hvis du – ligesom os – har en forkærlighed for de mange klassikere, det danske køkken har at byde på.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med info om dig selv til jr@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Skriv “Køkkenmedhjælper Aarhus” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 28. september 2020.

OBS! Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når de rette profiler er fundet. 

Hvad er Klokken?
Hos Klokken bestræber vi os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse med dejlig, dansk mad i fokus samt nærværende og personlig service. Klokken er en del af DiningSix, en virksomhed i rivende udvikling.

Bestil nytårsmenu