Italiensk mad ud huset i hjemlige omgivelser

– En italiensk oplevelse hjemme hos dig selv

Det italienske køkken er rig på tradition, smag og kærlighed. Det starter med hjemmelavet pasta og den klassiske tomatsauce.

Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls og serveringer med en forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien og lad maden tale for sig selv.

Mad til døren, anrettet og klar til servering

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.

Italieneren

Minimum 4 kuverter 

Fx. Italieneren menu + forret & dessert

Foccaciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Forret
– Vitello tonato med tun sauce, kapers & urtesalat.
– Lufttørret skinkesalat med sprød rug

Hovedret
– Citronmarineret kylling med rosmarinsalt
– Meatballs med hjemmelavet pasta & kraftig tomatsauce med hvidløg & basilikum, hertil revet parmesan
– Salat af årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomatsalat med mozzerella, basilikumspesto & balsamicoglace
– Ristede små kartofler
– Kraftig nedkogt glace

Dessert
– Vaniljepanna cotta med coulis, bær & crumble

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Barnedåb

Vi havde brugt dem til vores datters barnedåb. Alle gæster var vilde med maden, og det er ikke sidste gang vi bruger dem. Vi fik et stort udvalg af deres tapas.

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 

Du kan også prøve

Restaurant derhjemme

245 DKK

Klar til servering

Kun den 22 januar

Fredag d. 22 januar opfordrer vi alle til at lave en restaurantoplevelse derhjemme! Vores kokke har lavet alt forarbejdet til din aften, så du blot skal lune, anrette og servere retterne for dig og dine nærmeste. Så savner du en en dejlig middag og en stressfri aften, så har vi sørger for, at du får den lækreste mad og massere af tid til at være sammen med dem, du holder af.

Charcuteri til 2 personer

110 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Charcuteri er en lækkert og let måde at forkælde sig selv og andre ved en hver anledning, vi har sammensat tapas menu til 2 personer så den kan nydes alle ugens dag. Så nu der ingen undskyldning for ikke at forkælde din partner eller en du holder kært.

Klassisk Julemenu

249 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.
Bestil nytårsmenu