International hæder: KöD Vesterbro kåret til Årets Steakhouse

International hæder: KöD Vesterbro kåret til Årets Steakhouse

14. november 2017

KöD Vesterbro er blevet kåret til ”Steakhouse of the Year” i år 2017 af Luxury Travel Guide, der er én af Europas førende udbydere af rejse- og livsstilsrelaterede nyheder og anmeldelser.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

 As you know we are extremely impressed with your company and the services you have to offer – we are absolutely thrilled to have chosen you as an award winner and we believe you are very deserved of getting more recognition. Sådan lyder det fra Luxury Travel Guide i vores mailkorrespondance med den britiske rejsebibel umiddelbart efter kåringen.

KöD Vesterbro er den tredje KöD-restaurant i rækken og ligger på den pulserende Vesterbrogade i det gamle apotek i nr. 33. Restauranten har sidenhen været favoritstedet for kødhungrende beboere fra ”Stenbroen”, men i høj grad også andre københavnere samt andet godtfolk og turister. Som navnet antyder serveres der store bøffer fra forskellige udskæringer fra hovedsageligt Danmark, Uruguay, Australien og USA flankeret af hjemmelavede saucer og lækkert tilbehør.

Det er med ydmyghed, at vi tager imod denne titel af Luxury Travel Guide. Især med tanke på, at vi var oppe imod en række andre gode steder i København, fortæller Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix, der er koncernvirksomheden bag KöD-restauranterne.

 


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus