Giv et restaurant gavekort i samarbejde med DiningSix

Glæd din kæreste, en nær ven, gode kollegaer eller et familiemedlem med en restaurantoplevelse i særklasse med et DiningSix-gavekort.

Læs vores handelsbetingelser her

DiningSix A/S
Nørregade 28a
1165 København
TLF +45 69156982
CVR: 38342835

Gavekortet kan bruges i alle vores restauranter:

DiningSix driver i alt 6 restauranter i Aarhus og København. Trods forskellige koncepter er fællesnævneren, at mad er lig med nydelse, velsmag, samvær og glæde

Restaurant KöD byder på et menukort spækket med store bøffer af forskellige udskæringer samt udsøgte vine. KöD findes både i Aarhus og København.

Restaurant Basso inviterer indenfor på en italiensk smagsrejse  med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet. Dét kalder vi Social Dining! Basso findes i både Aarhus og København.

Restaurant Klokken byder på traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner. Klokken findes i Aarhus.

*Vi gør opmærksom på, at dit DiningSix-gavekort ikke kan benyttes på LouLou 

Vi er lukket til og med 13. April?

På anbefaling fra Statsministeren lukker vi DiningSix Catering fra i dag til og med 30 marts. Det vil sige at du ikke kan bestille mad til levering eller afhenting før efter 13 Apil.

Eksisterende bookinger vil stadig blive produceret.

Vi skal alle som samfund bakke op om dette. Vi håber og tror selvfølgelig på forståelse.