Forår og ny menu hos KöD

13. april 2018

Endelig er foråret over os. Bladene springer ud, og det samme gør det nye menukort hos KöD. Hos KöD bestræber vi os på at bruge de bedste råvarer naturligt for årstiden, og dette forår afprøver vi igen nye retter, side orders og søde herligheder.

Af: Izel Mourier, Praktikant, DiningSix

På mandag melder et nyt menukort sin ankomst på de tre KöD-restauranter. Stjernen er som altid bøffen, men menukortets forretter, side orderss og desserter ynder at få et par udskiftninger og friske pust, når sæsonerne skifter:

I denne omgang har vi blandt andet tilføjet syrlige, lette og friske elementer, der passer godt til den lyse tid og som forhåbentlig falder i god smag ved gæsterne, fortæller Produktchef Bo Wolff, Restaurant KöD

Klassikere og nye friske pust

Gamle populære kendinge såsom oksecarpaccio, KöD tatar og lufttørret skinke med tempurarejer er stadig at finde blandt forretterne, mens restaurantens suppevalg udskiftes. Denne fås nu som hummersauce med jomfruhummer ravioli, forårsløg og sprøde urter. Side orders som bagte rødbeder og spidskål har ligeledes måtte vie pladsen for nye, friske pust:

I stedet serverer vi sprøde onion rings med trøffelmayonnaise samt grønne bønner med stegt Chorizo, skalotteløg & revet Vesterhavsost. Sidstnævnte er en klassiker, vi før har haft på kortet, som har været yderst efterspurgt. Så vi skal selvfølgelig lytte til vores gæster og forsøge at opfylde deres ønsker, fortæller Bo Wolff.

Som et ekstra sommertilvalg er der ligeledes tilføjet KöDs egen udgave af caprese salat til forretterne. Denne udgøres af bagte cherrytomater, mozzarella, basilikum og olivenolie; en dejlig frisk salat, der passer godt til møre bøffer og henleder tankerne til forår og sommer.

Dessertkortet byder nu på Crème Brûlée hvor den dertilhørende citronsorbet og crumble bringer ekstra friskhed til menukortet. Den franske chokoladekage er blevet piftet op med karamelliserede popcorn og syltede brombær, mens cheesecaken akkompagneres af appelsin og brændt, hvid chokolade, fortæller Bo Wolff

Flere bøffer på menuen

Også KöDs udvalg af proteiner er blevet udvidet en smule, herunder en saftig Ribeye fra Australien på 350 g. Ydermere er KöDs alternativ til bøfferne blevet til både sprød frilandskylling og en vegetarbøf.

Vores tanker bag det nye menukort er, at vi har lyst til at lege lidt ekstra med retterne, så vores ansatte også kan blive udfordret lidt, både i køkkenet og på gulvet. Derfor har vi også købt nyt service hjem i form af nye skåle og tallerkener for også at give udtrykket på vores retter et lille pift, afslutter Bo Wolff.

Det nye menukort træder i kraft mandag den 16. april. Skynd dig at booke bord og prøv de nye retter