Flot anmeldelse: KöD Aarhus i Verdensklasse

11. oktober 2017

Er du også træt af, at dine nyindkøbte og slagterskårede bøffer aldrig bliver helt så saftige og møre, som du havde tiltænkt? Så gør ligesom anmelderen fra Aarhus Update og besøg KöD Aarhus i de nye lokaler ved Åboulevarden. Bedømmelse: ”På KöD får du en uovertruffen oplevelse i kødets tegn, serveret og tilberedt til perfektion.”

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

”Hvis ikke du allerede har besøgt KöD i deres nye lokaler, anbefaler vi klart at få det lagt i kalenderen hurtigst muligt.” Sådan lød konklusionen i en detaljeret anmeldelse fra det online medie Aarhus Update, efter de aflagde KöD Aarhus et besøg i de nye lokaler på Åboulevarden.

Som det første bider anmelderen mærke i den summen, de nye lokaler bidrager med til atmosfæren i restauranten: ”Man fornemmer stemningen i lokalet i langt højere grad end tidligere. Indretningen er rå og stilfuld, med mange lækre detaljer og finesser.”

Derefter komplimenteres den varme velkomst og kompetence, man som gæst bliver mødt med af restaurantens personale: ”Straks efter vi havde sat os, kom aftenens tjener, som senere skulle vise sig at være ualmindelig dygtig og faglig kompetent. Hun præsenterede konceptet samt en detaljeret gennemgang af menukortet for os.”

Middagens forretter bestod af en ”flot serveret carpaccio” og en KöD Tatar, der ”smagte som jeg håbede og forventede”, skrives der i anmeldelsen. Herefter gik turen videre til aftenens hovedretter: 300 g. New York Strip samt 300 g. Australsk Wagyu. ”Kødet i sig selv var en oplevelse. Det var enormt mørt og samtidig med masser af kraft og smag. Fedtkanten var med til at fuldende oplevelsen af et virkelig lækkert stykke kød.”

Hos KöD er der ingen tvivl om vigtigheden på kvaliteten af et stykke kød; et godt stykke kød er kendetegnet ved, at det sagtens kan stå alene på en tallerken. Derfor vælger vi også altid at servere gæstens ønskede tilbehør ved siden af. ”Jeg må erkende, at jeg er imponeret over KöD’s side orders. De er perfekt tilberedte og afstemte uden på nogen måde at være for ‘greezy’, som man ellers nogle gange oplever. De komplimenterede bøfferne rigtig godt.” Især restaurantens saucer tog kegler: ”Haps! Det var en opgave i sig selv, at holde min ledsager væk fra at drikke den direkte fra skålen.”

I anmeldelsen gennemgås også detaljer omkring restaurantens cocktails, vine og desserter, men det skal I næsten have lov til at læse med egne øjne på Aarhus Update. Uanset, når en erfaren madanmelder skriver, at KöD er én af hans absolut favoritrestauranter i Aarhus, så kan man da ikke være andet end stolt!