I mandags løftede vi sløret for søndagens program hos KöD Aarhus. Her står den nemlig på Counter Strike og KöD i lange baner, når der vises FACEIT Major finale akkompagneret med Sunday Roast ad libitum. På overraskende 24 timer blev der meldt udsolgt.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

På søndag vises CS:GO FACEIT Major live fra London hos KöD Aarhus. Her kombinerer vi Counter Strike med restaurantens populære Sunday Roast: KöD fra Uruguay, Steak Fries, årstidens salat & bearnaise. Et arrangement, der er lige efter Distriktchefens hjerte:

E-sport og rødt kød? Der findes ikke bedre! Det er så fedt at se, hvordan e-sport udvikler sig. At spille computer er virkelig gået fra at være anset som nørdet til at være accepteret blandt alle aldersgrupper og køn. Og så er det åbenbart noget flere kærestepar også ser sammen. Jeg er ihvertfald imponeret over, hvor mange kærestepar, der har tagget hinanden i vores Facebook-opslag, fordi de gerne vil have denne oplevelse sammen, fortæller Rasmus Ravnested.

Arrangementet blev stablet på benene og udspringer fra Rasmus’ egen interesse i Counter Strike og e-sport generelt. Morten Pedersen, Direktør for DiningSix, var først en smule skeptisk omkring arrangementets potentiale, men må erkende, at han er imponeret over det succesfulde billetsalg:

Rasmus ville gerne bevise overfor mig, at e-sport er større end som så. Som en joke har vi kørt lidt på hinanden, hvor han stålnakket påstår, at e-sport og KöD er det perfekte match, og jeg modsiger ham. Han fik selvfølgelig lov til føre det ud i livet, og jeg må jo ”desværre” krybe til korset og give ham ret. Jeg er virkelig overrasket og imponeret over den store interesse vores arrangement har fået fra folk i alle aldre. Og så er jeg faktisk glad for, at Rasmus viste, at jeg tog fejl, fortæller Morten.

Hos KöD og de øvrige restauranter i DiningSix vil man gerne lave mange flere lignende arrangementer i fremtiden, og det kan være med mange andre omdrejningspunkter end e-sport

Vi er altid klar på en frisk idé, og lytter meget gerne til ønsker og efterspørgsler fra både vores gæster og personale, afslutter Morten