DiningSix-restauranter åbner igen: Vi har savnet jer!

Siden de endelige retningslinjer for genåbningen af landets restauranter blev offentliggjort i sidste uge, er der blevet knoklet på liv og løs i samtlige af DiningSix’s restauranter for at gøre klar til genåbning. Fra i morgen, onsdag den 20. maj, står restauranterne igen klar til at kunne servere lækker mad i hyggelige og trygge restaurantomgivelser. 

Restaurantkoncernen DiningSix, der står bag de populære restauranter KöD, Basso og Klokken, der er at finde i Aarhus og København, står nu klar til at åbne dørene for alle deres restauranter igen efter forårets nedlukning ifbm. med udbruddet af coronavirus. En dag, partnerne og medarbejderne har set frem til længe:

“Det betyder alverden for både os og alle vores medarbejdere, at vi kan komme tilbage i restauranterne igen og gøre dét, vi er allerbedst til, nemlig at give vores gæster en skøn restaurantoplevelse. Vi glæder os desuden enormt meget til at komme tilbage igen og føle os som den familie vi er i DiningSix”, fortæller Morten Pedersen, Direktør & Partner i DiningSix.

Dørene åbner onsdag den 20. maj, og antallet af bookinger vidner om, at danskerne er mere end klar til at gå ud at spise igen. Morten Pedersen er endda meget optimistisk omkring danskernes lyst til og mod på at gå ud at spise igen

“Vi får mange forespørgsler og kan se på antallet af bookinger, at folk gerne vil forkæle sig selv med et restaurantbesøg. Det virker næsten som om, at de har savnet os lige så meget, som vi har savnet dem”, fortæller Morten Pedersen.

Det er et par måneder siden, grillen har været tændt på Restaurant KöD, ligesom det er to måneder siden, at gæsterne har kunnet nyde en italiensk middag på Restaurant Basso og danske klassikere på Restaurant Klokken. DiningSix valgte nemlig at lukke ned for samtlige af virksomhedens 7 restauranter på opfordring fra Statsministeren den 11. marts, ca. en uge før det blev bestemt ved lov.

“Selvom det var en hård beslutning, så nåede vi ikke så langt i vores overvejelser, for vi var i bund og grund ikke i tvivl om, hvad der var det rigtige at gøre. For os er vores gæsters og medarbejderes sundhed topprioritet, og dette var ingen undtagelse. Derfor valgte vi at lukke alt ned og sende vores flere end 250 medarbejdere hjem fra den ene dag til den anden”, fortæller Morten Pedersen.

Men nu er dagen før dagen endelig kommet. I morgen åbner DiningSix nemlig igen dørene til alle sine restauranter i både Aarhus og København. Restauranterne er målt op og rengjort fra ende til anden, mens bordplanerne er opdateret efter de nye plads- og afstandskrav.

“Qua vores branche er vi vant til at opretholde et højt niveau inden for hygiejne, så det vil vi selvfølgelig fortsætte med, og så gøre endnu mere ud af at vise, at det er trygt og sikkert for vores gæster at komme og spise hos os”, afslutter Morten Pedersen.