DiningSix Julemenu

Julemenu 2020 – Kræver minimal tilberedning

Skal det være lækkert og enkelt, så du og dine gæster blot skal sørge for julehyggen omkring bordet? Så er vores 3-retters DiningSix Julemenu ud af huset det helt rigtige valg! Her får du både hønsesalat, sild, frikadeller og julesteg med julens klassiske tilbehør. Til dessert kan du desuden glæde dig til vores lækre ris á la mande med kirsebærsauce og crumble. Så bliver du og dine gæster med garanti mætte.

OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 min.

Gratis mandelgave medfølger!

VÆRDI 250 kr.-

Køb nu og få et gavebevis med på 250 kr.- til en valgfri DiningSix-restaurant. 

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Praktisk info om Diningsix Julemenu

Julemenu ud af huset – Kræver minimal tilberedning

I modtager julemenuen kold og i engangsemballage. Enkelt retter skal defor varmes op. Vi vil dog vigtigt understrege, at der følger en udførelige guide med. Det er få trin, I skal igennem, inden maden er klar. Ønsker I at anrette maden i egne fade er det også muligt. 

 • DiningSix julemenu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede.

 • For at tilberede DiningSix julemenuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde.

 • DiningSix julemenu ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering.

 • DiningSix Julemenu kan også nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

 • DiningSix julemenu kan leveres eller afhentes i København eller århus. Menuen ankommer altid kold.

 • DiningSix Julemenu leveres i henhold til det aftalte leveringstidspunkt i bestilingformularen.

 • Pris for levering af DiningSix julemenu finder du under afhentning & levering i bestillingsformularen.

 • Gavebeviset med en værdi af 250 kr.- medfølger som mandelgave. Gavebeviset kan bruges på en valgfri DiningSix restaurant.

 • Du kan frit afbestille din ordre frem til 4 dage før festen. Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
 • Man-fredag: 09:00 – 15:00
 • Lørdag: 09:00 – 15:00
 • Søndag: Lukket

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Julemenu 2020 levering i København og Århus

DiningSix Julemenu ud af huset er sammensætningen af alt det gode julemad du kender fra det klassiske julebord. Julemenuen tager udgangspunkt i dansk julemad som vi har en plads til ethvert dansk julefrokost.

Vil du fornøje dine gæster og dig selv til den årlige julefrokost, er DiningSix Julemenu ud af huset et fantastisk bud på en lækker julemenu 2020, der får alle til julefrokosten i julestemning. Hvis I ikke har prøvet DiningSix Julemenu før, så har I noget at glæde jer til.

Julemenu 2020 – Hvornår kan jeg få leveret?

Vores julemad ud af huset kan bestilles fra 6 november 2020 og frem til 31 Januar 2021. Det gælder alle julemenuer fra 2020. Overlad julefrokosten til os!

Hvor mange julemenuer ud af huset kan jeg bestille?

Vi kan både lever julemenuer ud huset til store og små selskaber. DiningSix julemenu ud huset kan leveres som julemenu helt ned til en 4 kuverter.

Der intet max antal på julemenuerne, vær dog opmærksom på at denne julemenu ud huset skal tilberedes i ovn. Derfor er det ved store firmajulefrokoster en god ide at kontakte os via telefon i forhold til en snak om ovnkapacitet.

Hvem laver julemad ud af huset ?

Hos DiningSix har vi fuldtidskokke ansat i både Århus og København, der står hvert år står klar til at lave alt den gode julemad ud af huset. Sådan slipper vi andre for besværet og vi kan i stedet bruge tiden med vores venner og familie til den årlige julefrokost.

Bestil nytårsmenu