DiningSix Awards 2018

DiningSix Awards 2018

4. marts 2018

Gode medarbejdere fortjener et skulderklap! Dét gav vi vores sidste søndag, da vi samlede al vores skønne personale til årets koncernfest: DiningSix Awards. Dette er tredje gang, der afholdes DiningSix Awards. Første år var vi omtrent 50 mennesker samlet, sidste år godt og vel 100 mennesker, og denne gang var der hele 180 glade DiningSix’ere. Gad vide, hvor mange vi bliver næste år?

Af: Izel Mourier, Praktikant & Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Ved DiningSix bliver der næret om personalet, og når der er personalefest, så ligger lederne ikke på den lade side. Søndag den 25. februar blev sofaen skiftet ud med høje hæle, bobler i glasset og slikhår, for det var nemlig tid til den årlige koncernfest: DiningSix Awards.

Festen skulle afholdes i Aarhus, og derfor valfartede de to københavnske KöD-restauranter fra København søndag formiddag for at forene sig med de aarhusianske søsterrestauranter KöD Aarhus, Slap Af & Basso Aarhus. I KöD Aarhus’ smukke nye lokaler “ved Åen” blev der serveret kram, sushi og livemusik. Hele personalet fra DiningSix drog herefter videre til natklubben Train ved havnen til et smukt opdækket lokale med langborde og åben bar.

Middagen stod DiningSix selv for, og den blev serveret med underholdning som sideanretning. Den psykologiske entertainer, Mikkel R. Karlsen, optrådte for hele forsamlingen, der alle sad med store øjne og åbne munde trick efter trick. Flere medarbejdere deltog på scenen og alle sad forvirrede og kunne ikke begribe, hvordan den mærkelige mand på scenen bar sig ad med at snøre alle. Se bl.a. her, hvordan han – ryg mod ryg – formåede at tegne en nærmest identisk version af Stines skitsering af kornsiloerne i Sorø uden forudgående kendskab til disse:

Efter middagen startede det længe ventede awardshow. Her blev særligt udvalgte, der har gjort en ekstra stor indsats i det forgangne år, hyldet. Jasper Ritz, der bl.a. er kendt fra TV2 Zulu, var aftenens vært, og han sørgede for at krydre showet med sjove indslag og videopræsentationer af de nominerede. Alle vinderne blev klappet op til modtagelsen af deres velfortjente pris og fik taget et vinderbillede på den røde løber ved pressevæggen. Se nogle af vinderne her:

Efter awardshowet spillede Danmarks bedste popband, PopChok, op til dans med kendte covernumre, og både dansegulvet og baren blev indtaget af det feststemte personale. DiningSix bugner af talentfulde mennesker, herunder særligt musikere, og tre af dem var så modige at gå på scenen for at synge et par numre for deres kollegaer. Festlighederne fortsatte til den lyse morgen på cocktailbaren LOULOU med høj musik, fællesdans og kampråb.

Tak til Partnerteamet og Festudvalget for en fabelagtig fest og tak til alle medarbejdere for at være en del af DiningSix-familien!


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus