Opstart og færdiggør din kokkeuddannelse hos DiningSix
og få en bonus på 50.000 kroner!
Som elev hos DiningSix bliver du en del af et omfattende fællesskab med mere end 200 kollegaer inden for kokke- og tjenerfaget på tværs af vores restaurant-koncepter samt vores cateringafdeling. Vi prioriterer vores elever meget højt, hvor læring og dygtiggørelse er nogle af nøgleordene. Til gengæld forventer vi ambitioner, seriøsitet og passion.
Bonus på 50.000 kr.
Er du den rette, og besidder du de kvaliteter og dét gåpåmod, der skal til for at færdiggøre elevuddannelsen som kok med bravour? Så venter der dig en ekstra bonus: Opstart og færdiggør hele din kokkeuddannelse hos DiningSix, så kvitterer vi til gengæld med 50.000 kr. Beløbet vil blive udbetalt som bonus efter endt forløb.
Vi er med dig hele vejen
Din læretid vil blive struktureret af din mentor, der vil sørge for, at du får indblik i og erfaring fra forskellige køkkener. Som kokkeelev hos DiningSix skal du således gennemgå fire moduler; ét modul i hver af vores tre koncepter i København samt et afsluttende modul, hvor du har mulighed for at dygtiggøre dig inden for et selvvalgt koncept. Hvert modul afsluttes med en evaluerende samtale og en brobygning til det næste modul.
Hvor end du befinder dig i koncernen, vil du opleve, at du hurtigt får en masse ansvar og medbestemmelse. Længere nede på siden kan du læse om nuværende elevers oplevelser og erfaringer fra deres tid som elev i DiningSix.
DiningSix er virksomheden bag de succesfulde restauranter KöD, Basso, Klokken og Keyser Social, der alle er beliggende på centrale placeringer i hhv. Aarhus, København og nu også Oslo. Derudover består DiningSix også af en cateringafdeling, hvorfra vi tilbyder spændende menuer ud-af-huset med inspiration fra vores forskellige restaurantkoncepter.
Nedenfor kan du se hvilke moduler, du skal igennem som kokkeelev hos DiningSix.
KöD er navnet og grundstenen i dette restaurantkoncept, og derfor lægger vi enormt stor vægt på kvaliteten af kødet. Desuden ligger fokus på spændende forretter, lækre side orders og gode desserter.
Hos KöD vil du bl.a. lære
• Kvalitetskontrol af råvarer med særlig fokus på kød
• Håndtering af friske råvarer, herunder kød, grøntsager & mejeriprodukter
• Menuplanlægning: Alle køkkenansatte samles og er med til at udveksle idéer og tanker i forhold til forestående menusammensætninger og -ændringer
Være en del af hele produktionen
• Det kolde parti, hvor du har ansvaret for forretter og desserter
• ”Klappen”, hvor al mad sendes ud til gæsten
• Grillen, hvor du har ansvar for kødet og de varme side orders til gæsten
NB! KöD har kun aftenåbent, hvorfor vi oftest møder ind kl. 12:00 for at preppe til aftenens service, så vi er klar til at tage imod gæsterne fra kl. 17:00.
NB! NB! Første modul udgøres af en tre måneders prøveperiode med en efterfølgende evalueringssamtale samt planlægning af det videre forløb.
Hos Basso tager vi vores gæster gennem en længere rejse med 10-13 serveringer, der deles ved bordet. Vi kalder det Social Dining. Serveringerne skifter løbende, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken.
Hos Basso vil du bl.a. lære
• Egenproduktion af madvarer, herunder hjemmelavet pasta
• Menuplanlægning – Alle køkkenansatte samles og er med til at udveksle idéer og tanker i forhold til forestående menusammensætninger og -ændringer
• Større indblik i logistikken bag restauranten, herunder bestilling og modtagelse af varer
Være en del af hele produktionen
• Hos Basso kører vi med et koldt og et varmt parti. Vi vil lære dig at holde et godt overblik, da gæsterne skal have serveret rigtig mange tallerkener i løbet af en middag. Det er derfor vigtigt, at timingen er helt perfekt
NB! Basso har kun aftenåbent, hvorfor vi oftest møder ind kl. 12:00 for at preppe til aftenens service, så vi er klar til at tage imod gæsterne fra kl. 17:00.
Over de senere år er efterspørgslen på vores mad som catering gevaldigt, hvorfor vi i 2018 oprettede vores cateringafdeling, der står for al produktion og logistik ifbm. vores mad-ud-af-huset. Vores menuer er dels inspireret af vores forskellige restauranter, men i lige så høj grad af sæsoner og højtider såsom påske, sommer, bryllupper, jul, nytår etc. Ved forespørgsler leverer vi også mad til større events.
Hos DiningSix Catering vil du bla. lære
• Kreativitet og idégenerering – Vi er altid utrolig fleksible over for vores kunder og kan imødekomme nærmest alle ønsker og behov. Derfor er der rig mulighed for at være kreativ og idégenerere sammen med Køkkenchefen.
• Overblik, struktur og logistisk forståelse
• Travle weekender og spidsperioder, såsom påske, sommer, jul og nytår, hvor vi producerer mad til 1000+ mennesker dagligt sætter høje krav til strukturelle færdigheder og logistisk forståelse. Dette skal du være med til at skabe og opretholde i samarbejde med dine kollegaer.
Inden du skal op til dit afsluttende forløb på skolen, vil der blive lagt fokus på din forestående svenneprøve samt dit generelle kendskab til og kunnen i kokkefaget. I samarbejde med din Mentor hos DiningSix, udvælger du dét koncept (KöD, Basso, DiningSix Catering), hvor du føler, DU mangler kendskab og ekspertise. Her vil du bruge resten af din læretid på at dygtiggøre dig og specialisere dig.
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos DiningSix? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via formularen. Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater.
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:30 - 15:30
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Thoravej 33
2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Tilberedningsvejledninger
Presse
Omtale
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk