Den ultimative elevplads hos DiningSix

Opstart og færdiggør din kokkeuddannelse hos DiningSix
og få en bonus på 50.000 kroner!

Bliv kokkeelev hos DiningSix

Københavns mest alsidige og komplette kokkeuddannelse

Som elev hos DiningSix bliver du en del af et omfattende fællesskab med mere end 200 kollegaer inden for kokke- og tjenerfaget på tværs af vores restaurant-koncepter samt vores cateringafdeling. Vi prioriterer vores elever meget højt, hvor læring og dygtiggørelse er nogle af nøgleordene. Til gengæld forventer vi ambitioner, seriøsitet og passion.

Bonus på 50.000 kr.
Er du den rette, og besidder du de kvaliteter og dét gåpåmod, der skal til for at færdiggøre elevuddannelsen  som kok med bravour? Så venter der dig en ekstra bonus: Opstart og færdiggør hele din kokkeuddannelse hos DiningSix, så kvitterer vi til gengæld med  50.000 kr. Beløbet vil blive udbetalt som bonus efter endt forløb.

Vi er med dig hele vejen
Din læretid vil blive struktureret af din mentor, der vil sørge for, at du får indblik i og erfaring fra forskellige køkkener. Som kokkeelev hos DiningSix skal du således gennemgå fire moduler; ét modul i hver af vores tre koncepter i København samt et afsluttende modul, hvor du har mulighed for at dygtiggøre dig inden for et selvvalgt koncept. Hvert modul afsluttes med en evaluerende samtale og en brobygning til det næste modul.

Hvor end du befinder dig i koncernen, vil du opleve, at du hurtigt får en masse ansvar og medbestemmelse.  Længere nede på siden kan du læse om nuværende elevers oplevelser og erfaringer fra deres tid som elev i DiningSix.

DiningSix er virksomheden bag de succesfulde restauranter KöD, Basso og Klokken, der er beliggende på centrale placeringer i hhv. Aarhus, København og nu også Oslo. Derudover består DiningSix også af en cateringafdeling, hvorfra vi tilbyder spændende menuer ud-af-huset med inspiration fra vores forskellige restaurantkoncepter.

Nedenfor kan du se hvilke moduler, du skal igennem som kokkeelev hos DiningSix.

MODUL 1

Restaurant KöD

KöD er navnet og grundstenen i dette restaurantkoncept, og derfor lægger vi enormt stor vægt på kvaliteten af kødet. Desuden ligger fokus på spændende forretter, lækre side orders og gode desserter.

Hos KöD vil du bl.a. lære
• Kvalitetskontrol af råvarer med særlig fokus på kød
• Håndtering af friske råvarer, herunder kød, grøntsager & mejeriprodukter
• Menuplanlægning: Alle køkkenansatte samles og er med til at udveksle idéer og tanker i forhold til forestående menusammensætninger og -ændringer

Være en del af hele produktionen
• Det kolde parti, hvor du har ansvaret for forretter og desserter
• ”Klappen”, hvor al mad sendes ud til gæsten
• Grillen, hvor du har ansvar for kødet og de varme side orders til gæsten

 

NB! KöD har kun aftenåbent, hvorfor vi oftest møder ind kl. 12:00 for at preppe til aftenens service, så vi er klar til at tage imod gæsterne fra kl. 17:00.

NB! NB! Første modul udgøres af en tre måneders prøveperiode med en efterfølgende evalueringssamtale samt planlægning af det videre forløb.

MODUL 2

Restaurant Basso

Hos Basso tager vi vores gæster gennem en længere rejse med 10-13 serveringer, der deles ved bordet. Vi kalder det Social Dining. Serveringerne skifter løbende, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken.


Hos Basso vil du bl.a. lære
• Egenproduktion af madvarer, herunder hjemmelavet pasta
• Menuplanlægning - Alle køkkenansatte samles og er med til at udveksle idéer og tanker i forhold til forestående menusammensætninger og -ændringer
• Større indblik i logistikken bag restauranten, herunder bestilling og modtagelse af varer

Være en del af hele produktionen
• Hos Basso kører vi med et koldt og et varmt parti. Vi vil lære dig at holde et godt overblik, da gæsterne skal have serveret rigtig mange tallerkener i løbet af en middag. Det er derfor vigtigt, at timingen er helt perfekt

 

NB! Basso har kun aftenåbent, hvorfor vi oftest møder ind kl. 12:00 for at preppe til aftenens service, så vi er klar til at tage imod gæsterne fra kl. 17:00.

MODUL 3

DiningSix Catering

Over de senere år er efterspørgslen på vores mad som catering gevaldigt, hvorfor vi i 2018 oprettede vores cateringafdeling, der står for al produktion og logistik ifbm. vores mad-ud-af-huset. Vores menuer er dels inspireret af vores forskellige restauranter, men i lige så høj grad af sæsoner og højtider såsom påske, sommer, bryllupper, jul, nytår etc. Ved forespørgsler leverer vi også mad til større events.

Hos DiningSix Catering vil du bla. lære 
• Kreativitet og idégenerering - Vi er altid utrolig fleksible over for vores kunder og kan imødekomme nærmest alle ønsker og behov. Derfor er der rig mulighed for at være kreativ og idégenerere sammen med Køkkenchefen.
• Overblik, struktur og logistisk forståelse
• Travle weekender og spidsperioder, såsom påske, sommer, jul og nytår, hvor vi producerer mad til 1000+ mennesker dagligt sætter høje krav til strukturelle færdigheder og logistisk forståelse. Dette skal du være med til at skabe og opretholde i samarbejde med dine kollegaer.

MODUL 4

Afsluttende forløb

Inden du skal op til dit afsluttende forløb på skolen, vil der blive lagt fokus på din forestående svenneprøve samt dit generelle kendskab til og kunnen i kokkefaget. I samarbejde med din Mentor hos DiningSix, udvælger du dét koncept (KöD, Basso, DiningSix Catering), hvor du føler, DU mangler kendskab og ekspertise. Her vil du bruge resten af din læretid på at dygtiggøre dig og specialisere dig.

Mathias Jost

kokkeelev hos KöD København
Siden jeg startede som kokkelev hos KöD er jeg gået igennem en enorm udvikling, og jeg kan mærke, at jeg bevæger mig tættere og tættere på den kok, jeg gerne vil ende med at blive. Og netop min personlige udvikling er noget af dét, min mentor går rigtig meget op i. Jeg skal til svendeprøve til april, og jeg har stor tillid til, at min mentor nok skal nå at gøre mig klar til at bestå med bravour.

Lucas Holsøe

Kokkeelev i DiningSix Catering
Én af de største grunde til, at jeg valgte at starte som elev hos DiningSix, var pga. den store diversitet på det faglige område – jeg føler nærmest, jeg får fire uddannelser i én! Derudover så er sammenholdet i koncernen bare helt fantastisk, og lige meget hvilket køkken jeg kommer ud i, så bliver jeg altid taget godt imod.

Bo Wolff

Mentor & Køkkenchef hos KöD København
Vi elsker at udvikle mennesker hos DiningSix, og vi stiler altid efter at give dem den bedst mulige oplæring og erfaring. I min funktion som mentor, arbejder jeg ud fra devisen om, at du aldrig kan blive færdigudlært som kok - du kan altid blive bedre. Desto mere energi, du lægger i din elevplads hos DiningSix, desto mere får du ud af det. Når det så er sagt, så klæder jeg selvfølgelig alle vores elever på til at kunne bestå den endelige svendeprøve.

Ansøg nu

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos DiningSix? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via formularen. Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater.

  • Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf, pdf, doc, txt, docx.


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus

Er du madglad?

Bliv en del af vores madglade univers og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så vil du fremover høre fra os, når vi har spændende nyheder at fortælle eller ekstra særlige fordele at tilbyde dig.

Dette kan være til vores restauranter KöD, Basso eller Klokken i Aarhus og København, eller til vores webshop, hvor du kan bestille vores mad som catering direkte hjem til dig.

Vi glæder os til at dele mange gode madoplevelser med dig!

Vi sender kun nyhedsbreve ud, når vi virkelig har noget på hjertet, og når vi har noget ekstra godt at tilbyde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.