CFO/Regnskabschef i DiningSix A/S – Aarhus

Evner du at sætte retning for en virksomheds finansielle ressourcer?

Er du en stærk talknuser med en god forretningsforståelse og hands-on erfaring? Brænder du for regnskab og økonomistyring? Så er du den helt rette for DiningSix A/S. 

Restaurantkoncernen DiningSix søger en CFO/Regnskabschef til at varetage ansvaret for økonomien i koncernen og dermed alle virksomhedens pt 38 selskaber, fordelt over flere lande, afdelinger, brands og koncepter. Jobbet vil være med base på kontoret i Aarhus. 

Om DiningSix A/S 

DiningSix er administrationsselskabet bag restaurantkoncepterne KöD, Basso, Klokken, Keyser Social og Feed Bistro samt take away-kæden Burger Shack. Derudover har virksomheden de seneste år satset markant på segmentet ”ud-af-huset” med DiningSix Catering som selvstændig afdeling.

Teamet bag DiningSix består af fem venner, der alle er lige involveret i projektet. De fem partnere har bygget koncernen op fra bunden og med hver deres baggrund, ekspertise og erfaring komplimenterer de hinanden optimalt. 

Ansvar & arbejdsopgaver

Som CFO/Regnskabschef i DiningSix A/S bliver du en del af ledergruppen med reference direkte til virksomhedens CEO. Her vil du få det overordnede ansvar for koncernens og tilhørende selskabers regnskab, økonomi, finansiering og budgettering. Dit team består af 8 kollegaer, der varetager lønstyring samt den daglige bogføring. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil omfatte: 

 • Daglig ledelse af økonomiafdelingen samt motivering af afdelingens ansatte
 • Ansvarlig for at samtlige regnskaber stemmer og er klar til revision
 • Strategisk sparringspartner for virksomhedens CEO samt aktiv deltagelse i ledergruppen 
 • Rettidig og retvisende rapportering til administrationen, driften, ledelsen samt bestyrelsen
 • Løbende sikring og effektivisering af virksomhedens systemer og processer på det økonomiske område
 • Likviditetsstyrring
 • Budgetopfølgning
 • Risikostyring og investeringsstrategi

Profil & krav

Den efterspurgte profil skal besidde stærke analytiske evner samt have en god forretningsforståelse; gerne med en god portion hands-on erfaring med sig i bagagen. Der er endvidere behov for en profil, som formår at holde det forkromede overblik og som trives i en ellers travl hverdag. Derudover søges en profil, der har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til arbejdet og som udviser ansvarlighed over for sig selv, sit team samt virksomheden. Profilen, vi søger, er omgængelig, åben og ærlig og kendetegnet ved sin fleksibilitet samt gode kommunikations- og samarbejdsevner. Derudover har vi følgende forventninger:

 • Relevant økonomisk uddannelse, herunder cand.merc.aud. eller HD-Regnskab
 • Erfaringer fra lignende stillinger er en fordel
 • Erfaring med intern såvel som ekstern rapportering samt stærke IT-kompetencer
 • Du skal være indstillet på at være hands-on og medvirke til diverse analyser, controlling samt løbende opfølgning af driften
 • Kommunikationen i virksomheden foregår på både dansk og engelsk, hvorfor begge sprog skal mestres mundtligt såvel som skriftligt

Vi tilbyder

En spændende og vital funktion i en vækstorienteret virksomhed med stor diversitet i koncepter og brands og som opererer på flere markeder. Her er der rig mulighed for at udvikle dine faglige såvel som personlige kompetencer. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af passionerede og dedikerede kolleger samt et uformelt og åbent arbejdsmiljø med plads til at have det sjovt. Du vil komme til at arbejde på vores kontor i Aarhus C lige ved Fredens Torv. 

Er du den rette til jobbet?

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning og CV til CEO Morten P. Ortwed på mp@diningsix.dk . Hvis du har spørgsmål til stillingen er du ligeledes velkommen til at kontakte Morten P. Ortwed. 

Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter så snart, den rigtige profil er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!