Skip to main content

Super lækker festmenu i flotte fade

Super lækker festmenu i flotte fade lige til at stille på bordet. Så er det let at være vært og nyde selskabet. Vildt meget mad til overs.

Rune på trustpilot

Virkelig lækker mad i rigelige mængder

Virkelig lækker mad i rigelige mængder. Afhentede i Århus og det var nemt at finde. Maden kom i pæn service, der var lige til at sætte på bordet. Det eneste jeg selv skulle ordne var at skære stegene i skiver – og stegene var veltilberedte og holdt sig nemt varme i varmekassen indtil servering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos diningsix.

Line på trustpilot

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Catering i København og Århus – Mad til døren i højtider

DiningSix er en virksomhed med mad i centrum. DiningSix har flere restauranter både i Aarhus og København. Restauranterne byder på dansk traditionel mad ved Klokken Aarhus, italiensk social dining hos Basso København og Basso Aarhus og store bøffer ved KöD København, KöD Vesterbro og KöD Aarhus.

Men DiningSix er ikke kun restauranter for spiseglade gæster i Aarhus og København. Det er også mad ud af huset, mad til døren og catering i både København og Århus. DiningSix kan stå for din fest, barnedåb, firmafrokost etc. uafhængig af størrelse. Både som mad til døren eller hvor du selv henter maden ved én af vores restauranter i Aarhus eller København. Maden vil være pakket i store, tætte varmebokse, så maden holder sig helt frisk til du skal bruge den.

Højere grader og flere solstråler betyder ofte flere sociale aktiviteter. I takt med, at dagene bliver længere, stiger vores overskud til at holde fester, arrangementer og sociale begivenheder. Med foråret følger der også en lang række af hellig- og festdage, såsom bryllup, påske, konfirmationer og Kristi Himmelfart. Alle har de til fælles, at de kan kræve en ekstra hånd, når det kommer til maden. Hos DiningSix er vi eksperter i at stå for maden til dit næste event i København, så alt du skal bekymre dig om, er at nyde dagen. Vi mener nemlig, at god mad er en selvfølge og vi er derfor specialister i netop dette.

Catering til højtider og begivenheder – København og Aarhus

Mangler du catering til din næste sommerfest, påskefrokost eller konfirmation i København? Vi tilbyder en bred vifte af menuer, som strækker sig fra det traditionelle danske, til det spanske tapas bord og det meste derimellem. Vores catering i København består desuden af menuer under 199kr samt det mere luksuriøse.  Så uanset om du er til traditionelt, eksotiskt, simpelt eller luksus, har vi helt sikkert den rigtige menu for dig. Vi har desuden sammensat en forårsmenu, der inkluderer de bedste råvarer fra årstiden, med en menu bestående af blandt andet laks, fennikelsalat, okseroast og grisenakke. Til dessert følger en lækker chokoladekage lavet på mørk chokolade. Påsken er på lige fod med julen en højtid, der skal fejres med lækker mad og godt samvær. Du kan derfor med fordel bestille vores påskemenu, som består af æg, rejer, fiskefilet, samt flødekartofler og hjemmelavet focacciabrød.

Uanset om det er en indtræden i de voksnes rækker, sommerhalvåret eller firmaets sammenhold der skal fejres, er maden dertil, noget som bare skal spille. Derfor har vi hos
DiningSix nok at vælge imellem ,og vi er sikre på, at der også er noget, som falder i din smag blandt vores 16 menuer. Ydermere, tilbyder vi selvfølgelig også vegetariske alternativer til alle vores menuer, så ingen behøver at føle sig snydt.

Studentergilde & catering

Måske du har besøgt vores restauranter og kunne tænke dig mad til studentergilde eller anden anledning. Her tilbyder DiningSix menuer fra både KöD, Basso og Klokken. KöD serverer en klassisk KöD menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Basso tilbyder en italiensk buffet der tager dig på en  smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag, mens klokken kan tilbyde smørebrød som mad til studentergildeer bestående af traditionel klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner.

Til større arrangementer tilbyder DiningSix tapas. Her serveres catering med et bredt udvalg af små anretninger i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Til de større arrangementer kan du også bestille mad ud af huset eller catering med buffet. En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt desserter.

Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet. Her serverer Klokken også en lidt større menu som står på dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske  både kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter Tapas catering er perfekt til de små, hyggelige selskabsarrangementer. Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får du og dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag, så I selv kan præge festen med det, I har lyst til. Hvis du nyder at anrette en smule, men holder af at kunne være uforstyrret med dit selskab er mad til døren i form af en selskabsmenu den perfekte løsning.

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Julefrokost catering | Julebuffet ud af huset

Julen er snarligt over os. Og endnu tættere på, er julefrokostsæsonen. Her tilbyder DiningSix også catering og mad ud af huset med særligt udtænkte julemenuer perfekt til julefrokosterne i både Aarhus og København. Vi har hele 3 forskellige julemenuer planlagt til dig og dine gæster. En klassisk julemenu helt uden dikkedarer, og som vi kender den. Her sikres juletraditioner til fulde med rugbrødsbordet og sild som forret og de varme retter med kartofler, and, frikadeller og brun sovs til hovedret – ris á la mande kan tilvælges som dessert.

KöD serverer også en julefrokost med KöD-stemning inklusiv lækre forretter fra restaurantens menukort og forskellige udskæringer af det bedste kød til hovedret. Det hele sluttes af med KöDs populære cheesecake. Fra Klokkens menukort står de danske madtraditioner også i fokus. Til de flittige studerende i Aarhus og København har vi kreeret en julefrokostmenu der passer til dig og dine medstuderende; god mad til en god pris – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En lækker menu er også lavet i vegetarisk udgave, til dig der foretrækker en julefrokost uden kød. Her serveres sprøde vintersalater, grøntsager, nøddepaté og vegetariske frikadeller lavet på kikærter og rødbeder.

Nytårsmenu catering | Nytårsmenu ud af huset

Mangler du inspiration til nytårsmenuen? Nytåret skal fejres på bedste manér og DiningSix tilbyder en særlig nytårsmenu som catering til dig, der gerne vil tilbringe mest mulig tid med dine nærmeste og mindst mulig tid i køkkenet. Her får du den fulde pakke, som kan arrangeres som DU gerne vil have det. Hvad end du er til kød eller ej, om natmaden skal inkluderes, om gæsterne skal nyde lidt ekstra snacks før boblerne og om traditionen skal holdes ved lige med en kransekage. Du får den fulde pakke med DiningSix i en speciallavet nytårsmenu, der er nem for dig både at tilberede og anrette. 

Så hvorfor ikke lade DiningSix stå for arbejdet til din julefrokost i år? Du kan få maden direkte til døren eller lade vores kompetente kokke sørge for dig og din madoplevelse gennem hele aftenen som cateringbestilling.   Se de forskellige menuer, både til jul og til årets andre arrangementer og bestil nemt online. Vi glæder os til at servere den bedste mad til dig og dem du holder af!