Bestil catering til jeres bryllup på Sjælland

Planlægger I bryllup? DiningSix sørger for mad ud af huset til bryllup!

Bestil din bryllups menu nu, og vær forberedt, ved nem online booking hos DiningSix. 
I skal have tid til at nyde kærligheden og hinanden på denne specielle dag – overlad køkkentjansen og tilberedningen til os. Ens bryllupsdag er noget helt særligt og en af de største, hvis ikke den største, begivenhed man kommer til at holde her i livet. Alting skal selvfølgelig spille helt optimalt – her vil jeres rolle være at holde fokus på hinanden og jeres gæster.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Lad DiningSix trække ærmerne op. 

DiningSix har mange års erfaring indenfor catering, og vi er det mest foretrukne valg – Vi sørger for catering over hele Sjælland. Ved booking online hos DiningSix sørger vi for at skræddersy en bryllupsmenu, som lever op til jeres bryllups forventninger. Vi vil gøre vores absolut bedste for at opfylde alle madønsker og præferencer. Om det er en reception, en tapas menu eller aftenmenu I drømmer om. I så fald, vil det kun være fantasien der sætter grænser. Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og sæsonaktuelle råvarer fyldt med smag. Husk at der ikke er behov for yderligere tilberedning efter maden bliver leveret.  

Er det en afslappet bryllupsstemning I ønsker? I så står vi inde med en succesfuld bryllupsbuffet. Vælger i buffet – hvis ikke bare til ét af måltiderne, giver det selskabet chancen for at komme rundt i lokalet og socialisere med alle. Samtidig giver buffet et klart overblik, for når fadene har brug for at blive fyldt op. Hvis man har behov for god variation af portionsanretning og buffet, kombinerer vi således at man eksempelvis vælger portionsanrettet forret og dessert, så hovedretten vil være buffeten. Som sagt, skræddersyer vi efter de præferencer I kommer med. En mulighed der giver jer det bedste af begge verdener.

Vores erfarne professionelle kokke vil skabe en menu sammensat af de bedste ingredienser og kvalitets råvarer. En bryllupsmenu inspireret af vores DiningSix restauranter, og mad der med sikkerhed vil falde i alles smag. Her vil der selvfølgelig så vidt som muligt, tages hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener og/ eller madpræferencer. DiningSix vil som altid opretholde den flotte standard og udvise den bedste service, og gøre vores bedste for at tilgodese alle jeres ønsker. 

Vi glæder os meget til at fejrer jeres kærlighed og være med til at gøre jeres bryllupsdag til noget helt særligt.