Bestil catering til jeres bryllup på Sjælland

Planlægger I bryllup? DiningSix sørger for mad ud af huset til bryllup!

Bestil din bryllups menu nu, og vær forberedt, ved nem online booking hos DiningSix. 
I skal have tid til at nyde kærligheden og hinanden på denne specielle dag – overlad køkkentjansen og tilberedningen til os. Ens bryllupsdag er noget helt særligt og en af de største, hvis ikke den største, begivenhed man kommer til at holde her i livet. Alting skal selvfølgelig spille helt optimalt – her vil jeres rolle være at holde fokus på hinanden og jeres gæster.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Lad DiningSix trække ærmerne op. 

DiningSix har mange års erfaring indenfor catering, og vi er det mest foretrukne valg – Vi sørger for catering over hele Sjælland. Ved booking online hos DiningSix sørger vi for at skræddersy en bryllupsmenu, som lever op til jeres bryllups forventninger. Vi vil gøre vores absolut bedste for at opfylde alle madønsker og præferencer. Om det er en reception, en tapas menu eller aftenmenu I drømmer om. I så fald, vil det kun være fantasien der sætter grænser. Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og sæsonaktuelle råvarer fyldt med smag. Husk at der ikke er behov for yderligere tilberedning efter maden bliver leveret.  

Er det en afslappet bryllupsstemning I ønsker? I så står vi inde med en succesfuld bryllupsbuffet. Vælger i buffet – hvis ikke bare til ét af måltiderne, giver det selskabet chancen for at komme rundt i lokalet og socialisere med alle. Samtidig giver buffet et klart overblik, for når fadene har brug for at blive fyldt op. Hvis man har behov for god variation af portionsanretning og buffet, kombinerer vi således at man eksempelvis vælger portionsanrettet forret og dessert, så hovedretten vil være buffeten. Som sagt, skræddersyer vi efter de præferencer I kommer med. En mulighed der giver jer det bedste af begge verdener.

Vores erfarne professionelle kokke vil skabe en menu sammensat af de bedste ingredienser og kvalitets råvarer. En bryllupsmenu inspireret af vores DiningSix restauranter, og mad der med sikkerhed vil falde i alles smag. Her vil der selvfølgelig så vidt som muligt, tages hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener og/ eller madpræferencer. DiningSix vil som altid opretholde den flotte standard og udvise den bedste service, og gøre vores bedste for at tilgodese alle jeres ønsker. 

Vi glæder os meget til at fejrer jeres kærlighed og være med til at gøre jeres bryllupsdag til noget helt særligt.