Mad til jeres bryllup i Nordjylland

I har styr på lokalet, I har styr på gæstelisten – har I styr på mad til bryllup i Nordjylland? DiningSix er klar til at levere maden til jeres store dag. Mad til bryllup, der falder i selskabets smag. DiningSix leverer mad til bryllup i Nordjylland, når I har brug for det. I får tiden og overskuddet til at fejre kærligheden sammen med jeres familie og venner. Vi sørger nemlig for al mad til jeres bryllup i nordjylland.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Brylluppet er en af de –  hvis ikke den største dage i jeres liv

Det er en dag, hvor I skal være til stede med jeres gæster og med hinanden. Mad til bryllup tager vi os af! Bestil mad til bryllup allerede i dag. Vi har mange forskellige catering løsninger til bryllup. Bestil catering til bryllup hos DiningSix, og glæd dig til en fantastisk bryllupsmenu.

Vi har flere forskellige catering løsninger til bryllup og vi leverer både mad til reception og mad til aftenens bryllupsmenu. Skal I bruge mad til reception, har vi et stort udvalg af mad, der er lige til at hapse med fingrene. Det giver en dejlig uformel stemning. Mad til bryllup kan arrangeres på mange forskellige måder. Kun jeres fantasi sætter grænser.

Når I skal bruge mad til bryllup i Nordjylland kan I med fordel vælge buffet. Buffet til bryllup er en dejlig løsning, der giver en afslappet stemning og gode samtaler rundt omkring i lokalet. Mad til bryllup tilfører en stor del af stemningen. DiningSix har stor erfaring med at sammensætte menuer, der gør gæsterne glade og mætte.

Vi leverer mad til bryllup i Nordjylland og maden er klar til servering, når I modtager den. Det betyder, at I ikke skal gøre andet end at sætte maden på bordet. Det er dejligt nemt og bekvemt. Vi laver mad til bryllup i Nordjylland til en fornuftig pris. Vi går lang for at imødekomme jeres ønsker på den store dag. Der skal ikke mangle noget, når I sætter jer til bords. Derfor er vores mad til bryllup sammensat af professionelle kokke, der ved hvordan en bryllupsmenu skal se ud. 

Vi glæder os til at levere mad til bryllup på jeres kærlighedsdag!