Mad til jeres bryllup i Midtjylland

I gang med at planlægge jeres livs bryllup? Går I med overvejelser til jeres bryllups menu? DiningSix er med vores catering erfaring, det mest foretrukne valg, og sørger for catering til bryllup i Midtjylland. Ved at bestille online på DiningSix’s hjemmeside, kommer vi og sørger for at gøre jeres dag helt særlig, med en spændende og kvalitetssikker madoplevelse. Mad til især større arrangementer gør sig bemærket og er derfor et afgørende element af enhver fest. Og kan derfor godt fylde mere end andet i den store planlægningsproces.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Få mere tid med jeres gæster med catering i Midtjylland

Lad DiningSix, som har erfaringen I har brug for, være der for jer, på jeres bryllupsdag. Vi står klar til at tage imod alle madønsker, med forbehold for hvis der skulle være allergener i selskabet. Hvad end I ønsker catering til bryllup til reception, mad til frokost eller mad til aftenmenu, sammensætter DiningSix’ en sæsonaktuel bryllupsmenu sammensat af et gastronomisk univers, skræddersyet til selskabet. Vores professionelle kokke sammensætter en uforglemmelig bryllupsmenu, tilberedt med ingredienser og råvarer af bedste kvalitet. Vi sammensætter en bryllupsmenu inspireret fra vores restaurant koncepter, som helt sikkert vil falde i alles smag. Såvidt som muligt, tages der selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener og mad præferencer. 

Når I bestiller online hos DiningSix, leverer vi maden klar til servering, over hele Midtjylland. Brylluppet og kærligheden skal fejres med venner og familie, uden at I skulle tænke på tilberednings besværet – dette overlades til DiningSix. Vi tilbyder mange catering muligheder, og der vil være fri mulighed for både at vælge portionsanretning til forret og dessert. Alt efter hvilket set-up I ønsker til jeres bryllup, står DiningSix klar til at give jer tiden til at nyde dagen der står i kærlighedens tegn.

Bestil buffet til brylluppet!

Et bryllup er en begivenhed, hvor man uden tvivl skaber minder for livet. Derfor ønsker vi at give jeres gæster fri mulighed for at cirkulere rundt i selskabet, hvis I vælger buffet til jeres bryllup. Her vil selskabet have fri mulighed for at komme hinanden ved, og gode samtaler vil være til stede hen over bryllupsfesten. Samtidig vil buffeten gøre det nemt, når der skal holdes overblik over, hvilke fade der skal fyldes op. Kun fantasien sætter grænser og sammen skaber vi jeres bryllupsmenu, om det er en formel eller uformel stemning I sigter efter på dagen.  

På bedst mulig vis, gør vi vores bedste her hos DiningSix, for at leve op til vores standard. Vi ser frem til at yde den bedste service og kokkerer den bedste mad, på jeres uforglemmelige dag. 

Vi ønsker jer et stort tillykke med kærligheden!