Bestil catering til jeres bryllup i København

Mad til den store dag! Bestil mad til bryllup ud af huset hos DiningSix. Få mad leveret til bryllup i København. Hold fokus på hinanden og på jeres gæster, mens DiningSix tager sig af det praktiske omkring catering til brylluppet. Mad til bryllup er en essentiel del af jeres bryllupsdag.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Få mere tid med jeres gæster med catering i København

Hos DiningSix glæder vi os til at gøre jeres dag helt uforglemmelig. Vi sørger for mad til bryllup – I sørger for kærlighed og gæster. Det er altid noget særligt at stå for catering til bryllup. Maden er en stor del af enhver fest, men mad til bryllup må gerne være lidt mere speciel. Vi glæder os til at hjælpe jer med at opfylde jeres madønsker. Mad til bryllup i København – lad DiningSix være der for dig, på din bryllupsdag. 

Er I undervejs med planlægningen af jeres bryllup? Vi ønsker at gøre det nemt og uforglemmeligt for jer på jeres særlige dag. DiningSix står klar til at hjælpe med catering til bryllup lige meget om I ønsker mad til reception, mad til frokost eller mad til aftenmenu. 

I kan selvfølgelig også bestille buffet til bryllup. Der er mange fordele ved at vælge buffet til bryllup. Når gæsterne henter mad, kommer de hinanden mere ved, end når de sidder på deres plads under hele bryllupsmiddagen. Der er plads til mange gode samtaler hen over bryllupsbuffetten.  Buffeten gør det også nemt løbende at have overblik over, hvilke fade, der skal fyldes op. Når I bestiller catering til bryllup i København hos DiningSix kan I også vælge at få forretten og desserten portionsanrettet og hovedretten som buffet. På den måde får I det bedste fra begge verdener. Lige meget hvilket setup I er til, kan I lade DiningSix stå for mad til bryllup.  

Som sagt kan I kan snildt lade DiningSix stå for mad til bryllup. Vi forsøger såvidt muligt at tage hensyn til alle jeres præferencer i forhold til menuen og selvfølgelig også til eventuelle allergener. Sammen finder vi frem til den ideelle bryllupsmenu. 

Hos DiningSix er mad vores speciale og vores passion. Vi kokkererer cateringmad med sæsonaktuelle råvarer af bedste kvalitet. Vi ønsker at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse for jer, og vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan I trygt lade os stå for catering til bryllup København! 

Et bryllup er måske den største fest, I kommer til at holde

Lige meget hvilket slags bryllup I planlægger, skal der mad til. Catering til bryllup er en af vores spidskompetencer. Vi har mange års erfaring med at levere mad til bryllup og vi leverer gerne mad til jeres bryllup i København. Hvis I ønsker det, leverer vi maden til brylluppet i København, og vores professionelle cateringhold sørger for, at I slipper for tilberedningsbesværet på dagen. I skal ikke bekymre jer om maden. I får muligheden for at være tilstede med jeres gæster –  uden bekymring. 

Med DiningSix’ cateringerfaring er vi det foretrukne valg, når I vælger catering til  bryllup i København. Vi lever altid  op til vores flotte standard, og det vil vi blive ved med at gøre.

Når bryllupsmenuen er på plads kan I slappe af og bare begynde at glæde jer!  

Tillykke med kærligheden og tillykke med hinanden. Vi glæder os til at sørge for maden til jeres kommende bryllup i København.