Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Bestil catering til jeres bryllup på Fyn

Bestil catering til brylluppet online nu hos DiningSix! Har I brug for mad til bryllup på Fyn? DiningSix står klar til at opfylde jeres madønsker på den store dag. Lad os løfte opgaven og leverer mad til jeres bryllup på Fyn.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

En af hovedingredienserne til et vellykket bryllup er uden tvivl maden

Mad til bryllup skal sidde lige i skabet. Derfor er DiningSix jeres sikre valg, når I bestiller mad til bryllup på Fyn. I har måske længe overvejet hvordan menuen til jeres bryllup skal se ud.

Som altid står vi klar til at overtage tilberedningsprocessen på jeres særlige dag. En spændende og kvalitetssikker bryllupsmenu, skabt i samarbejde med vores professionelle kokke. En gastronomisk madoplevelse tilberedt med ingredienser og råvarer af bedste kvalitet – vores speciale og passion er maden og vi går lang for at gøre vores gæster glade. Vi gør meget ud af at skabe den bryllupsmenu, der formår at leve op til alle jeres gæsters forventninger – store og små. Et bryllup, uanset om man har planlagt siden barndommen eller ikke, er en begivenhed hvor minder for livet bliver skabt. Mad til bryllup er en stor del af festen. Derfor er det altid dejligt at lægge bryllupsmiddagen i hænderne på professionelle. Vi har mange års erfaring med at lave mad til bryllup og I kan være sikre på, at vi lever op til vores løfter. 

Vi leverer mad ud af huset til bryllup på Fyn

Når du bestiller mad til bryllup på Fyn, leverer vi maden helt klar til servering. I skal altså ikke bekymre jer om stegetider eller timing. Det tager vi os af. Der skal ikke mangle noget til jeres bryllup. Det er en dag, der står i kærlighedens tegn – ikke i køkkentjansens tegn. Brug tiden sammen med jeres gæster, nyd hinanden og nyd maden! Den smager næsten altid bedst, når man ikke skal løfte en finger selv. Vores cateringmenuer til bryllup er sammensat med inspiration fra vores restaurantkoncepter. Vi er sikre på, at vores mad til bryllup vil falde i jeres og i jeres gæsters smag. 

DiningSix er en erfaren spiller inden for catering til bryllup og vi har en bred ekspertise, som I med fordel kan udnytte. Vi ved hvordan en lækker bryllupsmenu ser ud, og vi glæder os til at hjælpe jer med mad til bryllup på Fyn.