God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Bestil catering til jeres bryllup på Fyn

Bestil catering til brylluppet online nu hos DiningSix! Har I brug for mad til bryllup på Fyn? DiningSix står klar til at opfylde jeres madønsker på den store dag. Lad os løfte opgaven og leverer mad til jeres bryllup på Fyn.

DiningSix De Luxe Menu

338DKK 169 DKK

Minimal tilberedning

Tilbudet udløber 30 april

Menuen, der passer til ethvert selskab. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

3 retter menu + øl smagning

fra 199 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Vi har sørget for en dejlig menu, der komplimenterer de spændende, danske specialøl, I skal smage. Se menuen og læs mere om arrangementet lige her

Forårsmenu

199 DKK

Minimal tilberedning

Til dig, der gerne vil byde foråret velkommen. Vi har sammensat en dejlig forårsfrisk menu, der indeholder både surt og sødt. Inviter dine nærmeste, pynt bordet med friske blomster og lad os stå for alle forberedelserne.

Fødselsdagsmenu

205 DKK DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 Personer

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Pescetar Menu

230 DKK

Minimal tilberedning

Vi tilbyder lækre Pescetar menu, som består af 2 salgs fisk med tilbehør og dessert.

En af hovedingredienserne til et vellykket bryllup er uden tvivl maden

Mad til bryllup skal sidde lige i skabet. Derfor er DiningSix jeres sikre valg, når I bestiller mad til bryllup på Fyn. I har måske længe overvejet hvordan menuen til jeres bryllup skal se ud.

Som altid står vi klar til at overtage tilberedningsprocessen på jeres særlige dag. En spændende og kvalitetssikker bryllupsmenu, skabt i samarbejde med vores professionelle kokke. En gastronomisk madoplevelse tilberedt med ingredienser og råvarer af bedste kvalitet – vores speciale og passion er maden og vi går lang for at gøre vores gæster glade. Vi gør meget ud af at skabe den bryllupsmenu, der formår at leve op til alle jeres gæsters forventninger – store og små. Et bryllup, uanset om man har planlagt siden barndommen eller ikke, er en begivenhed hvor minder for livet bliver skabt. Mad til bryllup er en stor del af festen. Derfor er det altid dejligt at lægge bryllupsmiddagen i hænderne på professionelle. Vi har mange års erfaring med at lave mad til bryllup og I kan være sikre på, at vi lever op til vores løfter. 

Vi leverer mad ud af huset til bryllup på Fyn

Når du bestiller mad til bryllup på Fyn, leverer vi maden helt klar til servering. I skal altså ikke bekymre jer om stegetider eller timing. Det tager vi os af. Der skal ikke mangle noget til jeres bryllup. Det er en dag, der står i kærlighedens tegn – ikke i køkkentjansens tegn. Brug tiden sammen med jeres gæster, nyd hinanden og nyd maden! Den smager næsten altid bedst, når man ikke skal løfte en finger selv. Vores cateringmenuer til bryllup er sammensat med inspiration fra vores restaurantkoncepter. Vi er sikre på, at vores mad til bryllup vil falde i jeres og i jeres gæsters smag. 

DiningSix er en erfaren spiller inden for catering til bryllup og vi har en bred ekspertise, som I med fordel kan udnytte. Vi ved hvordan en lækker bryllupsmenu ser ud, og vi glæder os til at hjælpe jer med mad til bryllup på Fyn.