Bliv klogere på Klokken

24. juni 2018

“Hvad er Klokken?” er en klassisk talesprogssætning. Nogen mener, den fungerer, mens andre mener, man er lige godt dum, hvis man spørger sådan. Skulle du alligevel turde at begive dig ud i at spørge, så kan du nu forvente to svar: Enten bliver du klogere på dagens tidspunkt, eller du bliver henvist til en klassisk, dansk restaurant i Aarhus.

Af: Thomas Kørschen, Brand Manager, Restaurant Klokken

Klokken er DiningSix’ nyeste restaurantkoncept, der blandt andet også står bag KöD-restauranterne. KöD-navnet er relativt sigende for et steakhouse, og derfor kunne man passende spørge sig selv, hvad en klokke har med dansk mad at gøre. Ikke en skid – I hvert fald ikke før nu:

Klokken Aarhus har overtaget La Belle’s legendariske lokaler i Mindegade nr. 6 i det centrale Aarhus. La Belle er fransk og betyder skønheden, men for os der ikke kan andet fransk end baguette, oui og Griezmann kunne navnet lede tankerne hen på det engelske bell. Det gjorde det ihvertfald for én af partnerne bag DiningSix, Sandra Marquardsen, og det blev startskuddet på restaurantens navn. Således er Klokken tro mod både den tunge arv, der skal efterleves på Mindegade og vores danske rødder ved at servere klassisk, dansk mad.

Uanset, om navnet giver mening eller ej, er Klokken blevet en integreret del af restaurantkonceptet. Restauranten tilbyder på nuværende tidspunkt 6 specialfremstillede snapse. Så snart de sidste er færdige med at hygge sig på fade, vil der blive tilbudt i alt 12 forskellige snaps; én for hver af Klokkens 12 timevisere. Er du rigtig tørstig, kan du derfor gå Klokken rundt med snaps. Skyl lige efter med et glas vand!

Derudover er der placeret en klokke på hvert bord i restauranten. Den kan du ringe med, hvis du mangler opmærksomhed fra din tjener, uanset om det er for at bestille mad, få fyldt op i de våde varer eller blot for at hyggesnakke. Tjenerne er tilmed tildelt et lommeur, så de altid har Klokken på sig. Så er du i tvivl om Klokken, så spørg eller ring efter din tjener – vedkommende kan hjælpe dig med at forklare både tid og sted. Og også med at hente en lille skarp.

Er du stadig helt rundt på Klokken, så læs meget mere lige her:


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus