Basso København: Social Dining-koncept rykker til hovedstaden

Basso København: Social Dining-koncept rykker til hovedstaden

15. marts 2018

Efter at have løftet sløret for det nyeste skud på stammen, Restaurant Klokken, er vi klar til at åbne endnu et restaurantkoncept. Således kan københavnerne glæde sig til at blive taget med på en længere smagsrejse, når restauranten Basso åbner i hovedstaden.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Det lader til, at konceptet Social Dining har vundet indpas på den århusianske madscene. Vores snart 6 måneder gamle restaurant, Basso Aarhus, er nemlig blevet stemt direkte ind på en 7. plads over årets bedst anmeldte restauranter i Østjylland i år 2017. Således har Basso Aarhus de seneste fem måneder forkælet de jyske smagsløg, og nu er det tid til at rykke Social Dining-konceptet til hovedstaden.

På den korte tid, vi har haft åbent, har vi lært en masse. Vi har gennemgået og lært af den feedback, vi har modtaget fra vores gæster og er nu klædt på til at introducere vores koncept for den københavnske madscene, fortæller Kristian Skjød, Partner & Produktansvarlig hos DiningSix.

Konceptet hos Basso København vil være i tråd med den aarhusianske søsterrestaurant. Således vil gæsterne få mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag.

Menuen hos Basso består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet. Så har man mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere unikke smagsoplevelser, fortæller Kristian Skjød Jensen

Basso København kommer til at ligge på det livlige Dronningens Tværgade i indre by – kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have. Dronningens Tværgade, og de andre hyggelige gader omkring, huser utallige caféer, restauranter og barer. Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender.

 


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus